Ukazuj vsem in nadzoruj igro

Izredno samozavestna kampanja, vendar mislimo, da povsem upravičena! Z #BossEveryone lahko odslej ukazuješ vsem na igrišču! Zagotovi si svoje izredno kakovostne vratarske rokavice, kopačke in oblačila svetovno znane znamke s tremi črticami - adidas. Adidasu je uspelo združiti tradicijo in napredek, ter vrhunske materiale z atraktivnim videzom.

Manuel Neuer, Kevin Trapp, Loris Karius, Marc-André ter Stegen, Petr Čech, David de Gea, Iker Casillas ali Keylor Navas so le nekateri promocijski partnerji nemškega velikana iz Herzogenauracha. Vsi ti in še mnogi drugi se odločajo za izdelke s tremi črticami predvsem zaradi KVALITETE in TRADICIJE.

Ne smemo pozabiti niti na številne druge zvezdnike, ki so ambasadorji adidasa. Tako imajo s adidasom sklenjeno pogodbo še Lionel Messi, Thomas Müller, Philip Lahm, Arjen Robben in Mesut Özil.

adidas ONORE16 - Raznolikost barv in odličen dizajn

Dominantne ekipe svetovnega razreda, kot so Bayern München, Real Madrid, Manchester United ali Juventus, se zanašajo na prvovrstne materiale in tehnologije tradicionalne blagovne znamke s tremi črtami.

Adidas Onore Goalkeeper Set