keeperBATTLE Umag 2018
Verjetno najbolj zabavno tekmovanje za nogometne vratarje se že četrto leto zapored vrača v Umag. V soboto 7. julija 2018 bo v športno-turističnem kompleksu Stella Maris potekal kvalifikacijski turnir letošnje turneje keeperBATTLE EuroTour 2018, kjer vas čaka veliko atraktivnih zadetkov in obramb, druženje z vratarji iz Slovenije in tujine, zabava ob plaži in upamo tudi lepo vreme. Turnir omogoča KEEPERsport.

PRIJAVNINA
Prijavnina znaša 35 €. Vsakemu udeležencu bomo zagotovili najmanj 3 tekme v predhodno izžrebanem skupinskem delu tekmovanja in tekmovalni komplet KEEPERsport (dres & hlačke) kot uradno opremo turnirja ter majico s kratkimi rokavi keeperBATTLE. To ni še vse! Pri oddaji spletne prijave na turnir si lahko zagotovite še 50% popust glede na priporočeno ceno pri nakupu vratarskih rokavic KEEPERsport Varan5.

K udeležbi vabimo vse navdušene vratarje in vratarke, starejše od 16 let. Bodite hitri z prijavami, ker je število prostih mestih omejeno.

NAGRADE
1. mesto: 12 x vratarske rokavice KEEPERsport
2. mesto: 5 x vratarske rokavice KEEPERsport
3. mesto: 3 x vratarske rokavice KEEPERsport

Prvi štirje vratarji kvalifikacijskega turnirja prejmejo tudi vstopnico za veliki finale, ki bo potekal 15. avgusta v naši centrali v Avstriji, kjer znaša skupni nagradni sklad neverjetnih 5.000 €.

PRAVILA IGRE
Tekme se igrajo med dvema tekmovalcema na igriščih z 2 goloma, približno 16 metrov narazen drug od drugega. Tekmovalec lahko dosegeže zadetek s strelom iz tal ali pa z metom iz roke. Zmaga tisti tekmovalec, ki prvi dosegeže pet zadetkov iz enakega števila strelov kot nasprotni tekmovalec. Igra se napadalna in obrambna akcija, nivo nogometnih veščin pri tem ni pomemben. Profesionalec, amater ali ljubiteljski žogobrcar, vsakdo lahko premaga vsakogar. To omogoča le keeperBATTLE. Vse tekme na mivki se igrajo brez nogometnih čevlje in brez nogavic.

sledite nam na facebooku

Kako je bilo predlani

Navodila za pot