#KEEPITALL foto nagradna igra

Odprite z nami novo poglavje vašega življenja. Dajte vse od sebe, občutite pozitivno razpoloženje, zabavajte se kot še nikoli doslej, zaživite ta trenutek, vsak trenutek šteje, nikoli ne obupajte: Ne pozabite na #KeepItAll. Naš novi slogan #KeepItAll ne sme karakterizirati le uspešno filozofijo našega podjetja in zaposlenih, ampak tudi način življenja naših oboževalcev, prijateljev in strank, ki daleč presega vznemirjenje in zabavo nogometnega vratarja. #KeepItAll pooseblja pozitiven odnos tudi izven petmetrskega prostora in vključuje vse lepe in čustvene trenutke, nepozabna doživetja, družino, prijatelje, zabave, šport...

(Poglejte si naš #KeepItAll video >>)

Osvojite izdelke iz kolekcije #KeepItAll in druge lepe nagrade!
Kaj morate storiti?
Preprosto objavite izvirno sliko na enemu izmed treh socialnih medijev facebook, Twitter ali Instagram, ki vas osebno povezuje s sloganom #KeepItAll ali kaj ta slogan za vas pomeni - med vratnicama ali v vsakdanjem življenju. Slika mora biti javno objavljena in z nami povezana z uporabo @KEEPERsport in dodatno morate uporabiti hashtag #KeepItAll.

Slike lahko objavite do 20. maja 2015! Naslednji dan bomo izbrali 20 najbolj zanimivih slik in jih nato objavili v foto albumu na našem facebook profilu. Nato boste lahko všečkali slike iz tega foto albuma do 27. maja 2015 - 13:00. Trije lastniki slik z največ všečki bodo osvojili spodnje nagrade.

Nagrade:

Lastniki 20 slik, ki jih bomo izbrali kot najbolj zanimive bodo prejeli majico s kratkimi rokavi #KeepItAll-Shirt!

Prvo mesto

1. mesto:

T-shirt #KeepItAll
Šilt kapa #KeepItAll
Plastenka za vodo #KeepItAll
Sweater EAGLE
GK Undershorts Tiger Neoskin
GK Pants EAGLE

2. Platz: What is #KEEPITALL for you?

2. mesto:

T-shirt #KeepItAll
Šilt kapa #KeepItAll
Plastenka za vodo #KeepItAll
Sweater EAGLE

3.Platz: What is #KEEPITALL for you?

3. mesto:

T-shirt #KeepItAll
Šilt kapo #KeepItAll
Plastenko za vodo #KeepItAll

Z objavo slike sodelujete v nagradni igri in se strinjate s pogoji sodelovanja! Zmagovalci nagradne igre bodo obveščeni v pisni obliki!