KEEPERbattle 2023

Ponovno je čas za neposredne dvoboje in čisto akcijo. KEEPERbattle se po prisiljeni pavzi vrača v letu 2023 in bo potekalo na treh različnih lokacijah v treh državah. Prijavite se zdaj in doživite nepozaben dan za vratarje!

Kaj sploh je KEEPERbattle?

KEEPERbattle je turnir, ki ponuja neposredni dvoboj med dvema vratarjema. Oba vratarja poskušata brcniti ali vreči žogo v nasprotnikov gol. Vsak vratar ima le nekaj sekund časa, da izveden napadalno akcijo in doseže zadetek.

Toda slike povedo več kot tisoč besed, zato se prepričajte sami v spodnjem videu:

Kje in kdaj bo potekal KEEPERbattle?

Letos izbirate lahko med tremi termini, na katere se lahko prijavite:

--> 03.06.2023 v Riminiju, Italija (na pesku)

--> 17.06.2023 v Kopru (na pesku)

--> 24.06.2023 v Kottingbrunnu, Avstrija (na travi)

Kako se lahko prijavim na KEEPERbattle?

V nadaljevanju se lahko prijavite na zgoraj omenjena prizorišča. Ob predhodnem plačilu prijavnine lahko sodeluje na tekmovnaju vsaka vratarka in vsak vratar, starejši od 16 let. Udeleženci, mlajši od 16 let, lahko sodelujejo z izjavo o soglasju zakonitih zastopnikov.

Prijavnina vključuje udeležbo na izbranem dogodku za vsakega udeleženca, tekmovalno opremo in promocijsko kodo za nakup v naši spletni trgovini.

KEEPERbattle: 3. junija v Riminiju v Italiji

Prvi letošnji KEEPERbattle bo potekal v soboto, 3. junija 2023 v čudovitem kopališču in obalnem mestu Rimini, na italijanski jadranski obali. Čaka vas vrhunski poletni dogodek na pesku.

Tukaj se lahko prijavite na tekmovanje v Riminiju >>

KEEPERbattle: 17. junija v Kopru

Zaradi premajhnega števila prijavljenih tekmovalcev smo bili primorani odpovedati tekmovanje v Kopru.

KEEPERbattle: 24. junija v Kottingbrunnu v Avstriji

V soboto, 24. junija 2023 bo na sedežu našega podjetja v Kottingbrunnu v Avstriji potekala zadnja izvedba letošnja tekmovanja KEEPERbattle. Na travnatem igrišču imate priložnost osvojiti dih jemajoče nagrade.

Tukaj se lahko prijavite na tekmovanje v Kottingbrunnu >>