KEEPERBATTLE KOPER - 17.06.2023

Poletni sanjski dogodek za vse vratarke in vratarje!

Le nekaj klikov ste oddaljeni od NAJ vratarskega dogodka tega poletja. Izpolnite prijavnico v spodnjem oknu s klikom na SIGN UP NOW in si zagotovite svoje mesto na letošnjem tekmovanju KEEPERbattle v Kopru.

PRIJAVNINA

Prijavnina za KEEPERbattle v Kopru znaša 50 €. Prijavnina vključuje udeležbo na turnirju, tekmovalno opremo znamke KEEPERsport in promocijsko kodo za spletni nakup.

POGOJI SODELOVANJA

Nogomet je za vse in vsak ima svoje mesto v naši majhni, a posebni vratarski skupnosti :)

Ne glede na to, ali ženska ali moški, amater ali začetnik, mlad ali star – vsi so dobrodošli na tekmovanju KEEPERbattle. Na turnirju sodelujejo lahko osebe starejše od 16 let. Iz pravnih razlogov, lahko osebe mlajše od 16. let sodelujeje, le ob predhodno podpisani izjavi o soglasju zakonitega skrbnika.

OBVEZNA OPREMA

Po uspešno zaključeni prijavi in plačilu prijavnine bo vsak udeleženec/ka prejel tekmovalni komplet. Velikost tekmovalne opreme je potrebno izbrati pri izpoljnevanju prijavnice. Tekmovalec prejme zraven tekmovalnega kompleta še nogavice, vendar te niso del tekmovalne opreme, ker morajo vsi tekmovalci igrati bosi.

Tekmovalec mora s seboj prinesti lastne vratarske rokavice, ker jih ne bo dobil na kraju dogodka. Prepovedano je nastopiti brez vratarskih rokavic in z nogavicami ali drugimi vrstami obutve.

NAGRADNI SKLAD

1. mesto: 10x vratarske rokavice KEEPERsport

2. mesto: 6x vratarske rokavice KEEPERsport

3. mesto: 3x vratarske rokavice KEEPERsport

DODATNO VPRAŠANJE?

V primeru dodatnega vprašanja nas preprosto kontaktirajte po e-pošti.

Lokacija

   

Podoživite najboljše prizore iz leta 2019...

Druga prizorišča

Poleg Kopra sta na voljo še dve prizorišči, eno v Italiji in drugo v Avstriji.

V soboto 3. junija 2023 bodo naši kolegi iz Italije organizirali KEEPERbattle v Riminiju.

V soboto 24. junija 2023 pa bomo na sedežu podjetja v Kottingbrunnu organizirali zadnje tekmovanje KEEPERbattle v letu 2023.