keeperBATTLE je verjetno najbolj zabavno tekmovanje za nogometne vratarje, ki bo tudi v letu 2017 doseglo povsem novo raven. Tekmovanja keeperBATTLE potekajo v sklopu naše druge EuroTour turneje, ki bo tudi tokrat tako tekmovalcem kot gledalcem pričarala edinstveno izkušnjo z veliko zabave, strastjo in poštenostjo.

Skupaj z našimi partnerji adidas, Ho Soccer in PUMA smo že drugič organizirali našo veliko turnejo po Evropi z velikim finalom 15. avgusta 2017 v nemški prestolnici Berlin (znova v prečudoviti dvorani THE BASE). Lahko lanskoletni zmagovalec Felix Thiel iz Bavarske ubrani svoj naslov ali se bo povzpel nekdo drug na na prestol najboljšega vratarja Evrope? Ali si ti iz pravega testa?

Od KEEPERsporta izumljeno tekmovanje je tako unikatno, enostavno in hkrati zelo zanimivo. Tekme se igrajo med dvema tekmovalcema na igrišču z dvema goloma, približno šestnajst metrov narazen drug od drugega. Tekmovalec lahko doseže zadetek s strelom iz tal ali pa z metom iz roke. Zmaga tisti tekmovalec, ki prvi doseže pet zadetkov iz enakega števila strelov kot nasprotni tekmovalec. Igra se napadalna in obrambna akcija, nivo nogometnih veščin pri tem ni pomemben. Profesionalec, amater ali ljubiteljski žogobrcar, vsakdo lahko premaga vsakogar. To omogoča le KEEPERbattle.

keeperBATTLE_Facebook_Like
KB Prizepool