KEEPERsport MegaSale 40%

Mega sale

Vsem izdelkom iz naše ponudbe smo znižali cene.
Izberite svoje najljubše vratarske rokavice, nogometne kopačke ali športna oblačila in prihranite -40%* na vse izdelke iz naše ponudbe. Pripravite se na prihajajoče zimske treninge.

MEGA40 Megasale für Torhüter


Promocijska koda MEGA40 vam zagotavlja 40% popusta na izdelke svetovno znanih proizvajalcev športne opreme, kot so adidas, NIKE, reusch, PUMA, uhlsport. Preprosto postavite izbrane izdelke v košarico in vnesite kodo MEGA40 v zato namenjeno polje na blagajni.

>> Popust se odbije od priporočene cene.
>> Akcija velja do odprodaje zalog.
>> Blagovna znamka T1TAN in akcijski kompleti so izključeni iz akcije.
>> Pri izdelkih, ki so že znižani za manj kot 40% se po vnosu kode popust poveča na -40%.
>> Koda ne vpliva na cene izdelkov, ki so že znižani več kot -40%.

Novosti

megasale -40% Torhtüer SALE

KEEPERsport

V akciji so tudi vratarske rokavice in najboljša oblačila, posebej zasnovana za potrebe sodobnega nogometnega vratarja avstrijske znamke KEEPERsport. Izkoristite akcijske cene in si zagotovtie profesionalna oblačila z ali brez zaščitnega oblazinjenja ter Varan6 vratarske rokavice.

Rokavice Varan6

MegaSale für Torhüter schrei

Kopačke v akciji

Seveda nismo pozabili niti na vaše noge. Koda MEGA40 vam zagotavlja -40% tudi na nogometne kopačke. Izbirate lahko med številnimi modeli za mehke ali trde podlage. Kliknite >>TUKAJ<< za ogled celotne ponudbe nogometnih čevljev v spletni trgovini KEEPERsport.

Kopačke

MEGA40 Code Megasale KEEPERsport

Pripomočki

Ne spreglejte niti na naše pripomočke, saj imamo v ponudbi vse od ščitnikov, žog pa vse do medicinskih izdelkov. Kliknite >>TUKAJ<< za ogled vseh pripomočkov.

Pripomočki

KEEPERsport MegaSAle