Postanite del KEEPERsportove skupnosti

To je vaša priložnost! Iščemo "KEEPERsport Community KEEPER 2018"!
Verjetno sedaj razmišljate: "Kaj je to KEEPERsport Community KEEPER? Kaj moram storiti? Kaj lahko osvojim?" Ne skrbite, na ta vprašanja vam bomo odgovorili v nadaljevanju. Najprej si oglejte video posnetek, nato pa vam bomo razložili, kako lahko osvojite odlične nagrade!

Kaj je KEEPERsport Community KEEPER?

Kaj morate storiti?

Edino stvar, ki jo morate storiti, je da posnamete video in nam poveste, kaj vam je najbolj všeč pri izdelkih podjetja KEEPERsport. Posnetek naj ne bo krajši od 10 sekund. Edina smernica za vaš posnetek ste vi in izdelek. Ustvarjalnost pa prepuščamo vam ;)
Nato objavite posnetek na eni od teh treh platform:

  • - Facebook
  • - Instagram 
  • - Youtube

Najpomembnejše pri tem - vedno uporabljajte hashtag #KeepItAll v opisu video posnetka. Le tako lahko poskrbimo, da bo vaš posnetek varno prispel v naše uredništvo. Torej vedno uporabite hashtag #KeepItAll in ne pozabite nas označiti.

Nagrade?

Najboljša stvar pri tem je, da zmaga vsak udeleženec. Vsakega udeleženca, ki bo pravilno objavil video posnetek, bomo nagradili s promocijsko kodo in 50% popustom na VSE izdelke znamke KEEPERsport (koda velja do 15.06.2018)!
Vendar to ni še vse! Naša uredniška ekipa bo izbrala tri najbolj kreativne in prepričljive video posnetke. Najboljši trije bodo osvojili naslednje nagrade:

  • 1. mesto: 3 x rokavice KS Varan5 s tiskom
  • 2. mesto: 2 x rokavice KS Varan5 s tiskom
  • 3. mesto: 1 x rokavice KS Varan5 s tiskom

Prav tako bomo naše tri zmagovalce predstavili v našem naslednjem magazinu KEEPERmag kot naše "KEEPERsport Community KEEPER 2018".

Torej, kaj še čakate? Naložite vaš video posnetek in postanite obraz naše KEEPERsport Community 2018!