Explore the KEEPERsport Relaunch

Explore the KEEPERsport Relaunch - Public Beta

Preurejena spletna trgovina 

Ponosni smo, da vam lahko predstavimo rezultat našega 18-mesečnega trdega dela. Naši spletni strokovnjaki so v sodelovanju z grafičnimi oblikovalci in programerji v tem času popolnoma preuredili in obnovili našo spletno trgovino www.keepersport.si. Nova spletna stran daje uporabniku še večje udobje pri brskanju in nakupovanju izdelkov med spletnim obiskom.

Prav tako smo preuredili oddelek podpora kupcem, ki je namenjen uporabnikom naše spletne trgovine, ki želijo stopiti v stik z nami. Pod oddelkom storitev in podpora pa lahko hitro najdete odgovore na vaša vprašanja. 

Novosti v naši spletni trgovini:

 

 • Nova postavitev

  Odzivni dizajn spletne strani

  Nova postavitev

  Naša spletna stran je odslej odzivna (responsive web design). Kaj to pomeni? Responsive design (odzivna oblika) je pristop izdelave spletne strani, ki cilja na optimalno izkušnjo uporabnikov ne glede na to, s katere naprave dostopajo do te spletne strani. Poskrbi tudi, da ima uporabnik dober pregled in nadzor nad spletno stranjo, brez da bi se moral posluževati aktivnosti kot so zoomanje, obračanje ekrana ali scrollanje levo in desno. Torej, oblika odzivne spletne strani se prilagaja glede na napravo, s katere dostopamo do nje.

 • Nova nakupovalna izkušnja

  Nova košarica / Kompleti izdelkov / Novo filtriranje

  Nova nakupovalna izkušnja

  V nakupovalni košarici boste odslej potrebovali manj časa za nakup. Postopek vpisovanja potrebnih podatkov je odslej krajši in poenostavljen. Postopek prijave je tudi hitrejši in bolj odziven kot kdajkoli prej. Naše priljubljene komplete izdelkov smo poskusili narediti kupcu bolj prijazne. Odslej vas sistem sam vodi, do izdelkov in velikosti pri nakupu izdelkov nekega kompleta. Tukaj moramo izpostaviti, da smo odstranili številne kategorije, ki smo jih prej imeli. Sedaj imamo samo štiri glavne kategorije in nato lahko izdelke filtrirate po namenu, ceni, barvi, lastnosti, ipd.

 • Sodobna tehnologija

  Sodobna tehnologija

  Z ukinitvijo socialnih utičnikov (všečkaj in deli na facebooku) smo preprečili nezaželeno zbiranje podatkov in tako omogočili varen obisk naše spletne strani. S opustitvijo tujih strežnikov in uporabo spletnega pospeševalca pri nalaganju strani (Varnish), je obisk naše spletne strani sedaj še udobnejši in hitrejši.

  Za še boljše doživetje pri nakupovanju bodo poskrbele še večje slike izdelkov, visoko kakovosten 3D-Slider, nov logaritem iskanja izdelkov, ter direkten vpogled v zaloge skladišča.

 • Nov KEEPERzone

  Nov #KeepItAll Blog

  Nov KEEPERzone

  Na novo zasnovan #KeepItAll blog zbira vse pomembne informacije o KEEPERsportu (dogodki, novosti, novice, predstavitve izdelkov, promocije,...) in jih nato uporabniku prijazno prikaže.