Velika sezonska razprodaja

Velika sezonska razprodaja

Počasi vidimo svetlobo na koncu tunela, ker so številne profesionalne ekipe ponovno pričele s treningi! Želimo si, da bomo tudi v amaterskih ligah čimprej spet trenirali na naših svetih zelenicah. Da ne bodo samo profesionalni vratarji izgledali dobro na igrišču, smo pričeli z našo največjo sezonsko razprodajo doslej.

Zagotovi si do -89% popusta na izbrane vratarske rokavice, tekstil in kopačke.

Pozor: do četrtka, 28. maja 2020, lahko dodatno prihraniš s promocijsko kodo EOSS -20% na že znižano ceno izdelkov znamke KEEPERsport oz. -10% na že znižano ceno izdelkov preostalih blagovnih znamk.

-20% on top KEEPERsport Sale

Dodatnih -20%* na KEEPERsport

Zagotovi si dodatni popust na že znižano ceno izdelkov znamke KEEPERsport. Promocijska koda EOSS ti omogoča dodaten 20%* popust na KEEPERsport izdelek samo do četrtka - 28.05.2020.

KEEPERsport Sales

Vratarske rokavice Varan

Tekstil

-10% on top all other brands

Dodatnih -10%* na preostale znamke

Tudi na izdelkih preostalih blagovnih znamk prihraniš lahko dodaten 10%* popust na že znižano ceno. Koda EOSS je veljavna do četrtka, 28.05.2020. Prihrani pri izdelkih iz kolekcij Mutator, Dynamic Impulse in Dreamspeed.

Vratarske rokavice

Tekstil

Kopačke

Oprema

Pogoji razprodaje

Promocijska koda EOSS je veljavna do četrtka, 28.05.2020. Koda ti zagotavlja 20% popusta na KEEPERsport in 10% popusta na preostale blagovne znamke. Dodatni popusti se obračunajo na že znižane cene, vendar ne veljajo za komplete.