Vratarske rokavice Varan7 Gamebreaker

Vratarske rokavice Varan7 so dobili novo okrepitev. Kolekcija Varan7 Gamebreaker je popolna izbira za vse tiste vratarje, ki prisegajo na odličen oprijem, kakovostne in zanesljive materijale. Število profesionalnih in amaterskih vratarjev, ki se odločijo za naše vratarske rokavice Varan7, raste iz tedna v teden. Tudi v Prvi ligi Telemach Slovenije imamo kar nekaj vratarjev, ki so se odločili za rokavice Varan7: Matevž Vidovšek (Olimpija), Ažbe Jug (NK Maribor), Marko Zalokar (NK Maribor), Nejc Vidmar (Olimpija), David Adam (FC Koper).
 

Podrobnosti

Prilagodljivo telo

Prilagodljivo telo novih modelov Gamebreaker naredi naše vratarske rokavice najlažje in najbolj dinamične rokavice Varan doslej. Za naše nove modele smo se odločili za pleteni material ali Soft-Tech-Body material.

Kroji

Izbirate lahko med oprijetim Negative Cutom (NC) in Roll Fingerjem (HC) in hibridnim krojem, ki je kombinacija različnih krojev.

Lepilne lateks pene

Naše profesionalne lepilne pene vam ponujajo odličen oprijem v vseh vremenskih razmerah. V ponudbi imamo 4mm Super Glue, 4mm Supreme Claw in 4mm Super White Claw.

Popolna kontrola

Silikonska 3D konstrukcija obljublja maksimalno kontrolo žoge in omogoča potrebno prožnost in svobodo gibanja na hrbtnem delu rokavice.

 

 

To so novi modeli

SLEDITE NAM NA DRUŽBENIH OMREŽJIH

Za najnovejše novice ali zabavno vsebino nas lahko spremljate na našem slovensko govorečem Facebook profilu ali na naših preostalih družbenih omrežjih v angleškem oz. nemškem jeziku: InstagramTikTok.