Čeprav nimamo fizične KEEPERsport trgovine v Sloveniji, vas največja trgovina za nogometne vratarje pričakuje na našem sedežu v Avstriji. V naši bazi za vratarje oz. KEEPERbase imamo na voljo več kot 500 različnih vratarskih rokavic vrhunskih blagovnih znamk. Tako široko paleto vratarskih izdelkov ni mogoče najti v nobeni drugi športni trgovini. A to ni še vse, na zalogi imamo tudi nogometne kopačke, vratarske drese, vratarska oblačila za trening in rekvizite za trening.

Če pa ne morete obiskati naše trgovine in sedeža podjetja v Avstriji, lahko vse izdelke vedno preverite in naročite v naši spletni trgovini www.keepersport.si, ki za vas deluje 24 ur na dan, vse dni v letu. Pridružite se naši globalni skupnosti nogometnih vratarjev in se pripravite na uspeh!

Trgovina v Avstriji je odprta po sledečem urniku:
Ponedeljek: zaprto
Torek: od 14:00 - 18:00
Sreda: od 14:00 - 18:00
Četrtek: od 14:00 - 18:00
Petek: od 12:00 - 18:00 

Naslov trgovine:
KEEPERsport GmbH
Anzengrubergasse 26
2542 Kottingbrunn - Avstrija

Biti vratar zahteva kombinacijo strasti in odgovornosti, lastnosti, ki jih pri KEEPERsportu sprejemamo z vsem srcem. Izjemna ponudba naših izdelkov za vratarje je dokaz naše neomajne predanosti vratarjem. Z več kot dvema desetletjema izkušenj in strokovnega znanja igra KEEPERsport ključno vlogo pri uspehu vratarjev po vsem svetu. Ni presenetljivo, da tudi številni profesionalni vratarji zaupajo KEEPERsportu, saj blagovna znamka resnično razume pomen preprečevanja golov, ki je skupna težnja vsakega vratarja.

V bazi KEEPERbase ne pridejo na svoj račun samo vratarji, ampak tudi ostali igralci na terenu. Naš novi BOOTSROOM ponuja ekskluzivno izbiro nogometnih čevljev. Ne glede na to, ali varujete gol ali zabijate gole, tukaj boste našli popolne nogometne čevlje, s katerimi boste lahko zablesteli na igrišču.