Tisk športne opreme

Tekst

Potiskamo vam lahko vratarske rokavice, oblačila in kopačke. Preprosto izberite izdelek in velikost ter kliknite na gumb dodaj v košarico in konfigurator vas bo vprašal ali želite potiskati izbrani izdelek. Nato v konfigurator preprosto vpišite tekst ali številko po želji. To lahko storite na dva načina: v okence za besedilo ali v označeno polje na izdelku. Na levi in desni rokavici sta lahko samo enaki besedili.

Pisava 
Izbirate lahko med različnimi pisavami, barvami in obrobami. Pisavo lahko spremenite v zato namenjeno okence, kliknite na pisavo standard in izberite željeno pisavo. Nato izberite barvo pisave in barvo obrobe.

Posebni znaki 
Vse pisave ne omogočajo posebnih znakov (npr.: č,ć,đ,š,ž). To lahko preverite in vidite v predogledu v označenem polju na izdelku, ko vpišete željeno besedilo.

Cena tiska
Cena posameznega tiska (glej spodaj) velja za standardno pisavo in barvo (bela ali črna), v kolikor izberete drugo pisavo, barvo ali obrobo pisave vam konfigurator samodejno posodobi ceno.

Pojasnila

  • Potiskane izdelke ni mogoče zamenjati.
  • Rok dobave se lahko zaradi tiska podaljša. 
  • Pri logotipih je mogoče obrezati le zunanje robove, notranje površine ostanejo bele. 
  • Odtenek barve lahko odstopa in ga ni mogoče reklamirati. 
  • Možnost količinskega popusta po predhodnem dogodvoru.
  • Najboljšo kakovost tiska logotipa zagotavljajo datoteke v formatu TIFF ali EPS v visoki ločljivosti (300 DPI).

Pri datotekah v formatu JPG, BMP, GIF se lahko zmanjša kakovost logotipa ali slike. Prosimo, preverite naloženo sliko v predogledu v označenem polju na izdelku.

Pomembno: V predogledu ni mogoče prikazati vseh naloženih datotek oz. formatov.