Dobavni roki

 • Dobavljivost in čas odpreme

  Če želite izvedeti trenutno razpoložljivost želenega izdelka, kliknite na želeno velikost tega izdelka. Nato se vam bo prikazal podatek o predvidenem času odpreme. Trudimo se, da se držimo rokov odpreme in dostave, vendar smo včasih odvisni od drugih (dobavitelji, dostavne službe). Zato se lahko zgodi, da se prikazani roki kasneje zamaknejo zaradi različnih okoliščin.

  Takoj dobavljivo 
  Izdelek je na zalogi v našem centralnem skladišču in ga lahko takoj pripravimo za odpremo (glej čas odpreme spodaj).

  Pripravljeno za odpremo v "X" dneh
  Izdelek se nahaja v enem od skladišč naših zunanjih partnerjev, kjer bodo predvidoma potrebovali prikazane dni, da pripravijo izdelek za odpremo.

  Na voljo po naročilu
  Izdelek v trenutku naročila ni na zalogi, možni sta dve možnosti:
        >>  Izdelek je bil že prednaročen pri dobavitelju, v tem primeru se vam bo prikazal predviden datum v prihodnosti.
        >>  Izdelek je možno naročiti pri proizvajalcu, tu se vam bo prikazala informacija "dobavni rok 5-10 dni".

  POZOR: Pri drugi možnosti obstaja tveganje, da izdelek pri dobavitelju ni več na zalogi ali da bo dobava trajala dlje kot 10 dni, v tem primeru, vas bomo poskusili pravočasno obvestiti.

  Razprodano (želena velikost je siva ali prečrtana - izbira ni možna)
  Izdelka ni več mogoče kupiti v spletni trgovini, ker je ta velikost razprodana in ne bo več na voljo.

 • Čas odpreme

  Čas odpreme je odvisen od razpoložljivosti izdelka (glej dobavljivost in čas odpreme zgoraj). Tudi tisk izdelka lahko vpliva na rok odpreme pošiljke. V našem podjetju se vedno trudimo zagotoviti zadostno zalogo vseh izdelkov v spletni trgovini keepersport.si, toda to nam uspe pri približno 90% izdelkov. Zgodi se tudi lahko, da posamezne velikosti nekega izdelka niso več na zalogi ali celo razprodane.

  Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 12. ure, bodo običajno poslana še isti dan oz. največ v 2 delovnih dneh (izdelki s tiskom lahko še dodatno podaljšajo rok odpreme).
  OPOMBA: Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne pošiljamo paketov.

  TRANSPORTNI ČAS POŠILJKE
  To je čas, ki je potreben ponudniku dostavnih storitev GLS ali Pošta Slovenije, da dostavi pakete po Sloveniji. Ko je pošiljka poslana, bo ta potovala približno 2 do 4 delovne dni.

Tisk športne opreme

Zaradi tiska športne opreme se rok odpreme lahko zavleče za nekaj dni. Kljub velikemu trudu naših sodelavcev ne moremo vedno poslati pošiljke na isti dan. Lahko se zgodi, da potrebujemo 1-2 delovna dni dlje, da lahko pošljemo vaše potiskane izdelke. OPOMBA: Potiskane izdelke ni mogoče zamenjati ali vrniti.

Delna dostava

V kolikor nakupujete več izdelkov in da eden izmed njih ni na zalogi, se lahko odločite za delno dostavo. Delna dostava pomeni, da Vam naročene izdelke dostavimo v več pošiljkah. Prvo Vam dostavimo izdelke, ki so na zalogi, nato izdelke s kasnejšim časom dobave. V primeru delne dostave je potrebno poleg poštnine izbranega načina dostave doplačati še polovično ceno za drugo pošiljko.

Prednaročilo

Izbrane izdelke je mogoče prednaročiti (po angleško: pre-order) še pred datumom uradne objave izdelka. Prednaročeni izdelki bodo dostavljeni, ko jih dobimo na zalogo, kliknite na želeno velikost izdelka v kolikor želite izvedeti predviden datum dobave.