Dostava in razpoložljivost

Spremembe zaradi ukrepov s Covid-19

Zaradi trenutnih ukrepov v zvezi s Covid-19 deluje naše odpremno skladišče z zmanjšanim številom zaposlenih in zmanjšanim delovnim časom od ponedeljka do četrtka od 9:00 do 13:00. Kljub vsem prizadevanjem lahko pride do zamud pri pripravi in ​​odpremi pošiljk. Poleg tega se lahko čas prevoza z našimi dostavnimi službami zaradi omejitev in povečanega obsega pošiljanja podaljša za dodatne delovne dni. Zato vas prosimo za razumevanje.

Dostava

V kolikor želite izvedeti trenutno razpoložljivost nekega izdelka, kliknite na želeno velikost izdelka in prikazala se vam bo razpoložljivost:

Takoj dobavljivo
Izdelek je na zalogi in se lahko takoj odpremi.

Po naročilu
Izdelek ni na zalogi, obstajata dve možnosti:

  • Izdelek je naročen pri dobavitelju, v tem primeru se prikaže dejanski datum dostave.
  • Izdelek je mogoče ponovno naročiti, prikazal se bo dobavni rok 5-10 dni.

OPOMBA: Pri drugi točki nas lahko proizvajalec naknadno obvesti, da izdelka ni več mogoče dobiti. V tem primeru vas bomo o tem naknadno obvestili.

Razprodano
Izdelka več ni mogoče kupiti v naši spletni trgovini, ker je želena velikost razprodana in je več ni mogoče naročiti pri dobavitelju.

Rok odpreme

Rok odpreme je odvisen od razpoložljivosti izdelka (glej zgoraj) in izbranem načinu plačila pri oddaji naročila. Tudi tisk izdelka lahko vpliva na rok odpreme pošiljke. V našem podjetju se vedno trudimo zagotoviti zadostno zalogo vseh izdelkov v spletni trgovini keepersport.si, toda to nam uspe le pri približno 90% izdelkov. Zgodi se tudi lahko, da posamezne velikosti nekega izdelka niso več na zalogi ali celo razprodane.

Vsa naročila, ki bodo oddana med tednom (od ponedeljka do petka) do 10. ure, bodo običajno poslana še isti dan oz. največ v 3 delovnih dneh (izdelki s tiskom lahko še dodatno podaljšajo rok odpreme).
OPOMBA: Ob sobotah, nedeljah in praznikih ne pošiljamo paketov.

Rok dostave

To je čas, ki je potreben ponudniku dostavnih storitev, da dostavi pakete po Sloveniji. Zaradi trenutne situacije s Covid-19 je dobavni rok 4 do 8 delovne dni po tem ko je pošiljka odposlana.

Tisk športne opreme

Zaradi tiska športne opreme se rok odpreme lahko zavleče za nekaj dni. Kljub velikemu trudu naših sodelavcev ne moremo vedno poslati pošiljke na isti dan. Lahko se zgodi, da potrebujemo 1-2 delovna dni dlje, da lahko pošljemo vaše potiskane izdelke.
OPOMBA: Potiskane izdelke ni mogoče zamenjati ali vrniti.

Delna dostava

V kolikor nakupujete več izdelkov in da eden izmed njih ni na zalogi, se lahko odločite za delno dostavo. Delna dostava pomeni, da Vam naročene izdelke dostavimo v več pošiljkah. Prvo Vam dostavimo izdelke, ki so na zalogi, nato izdelke s kasnejšim časom dobave. V primeru delne dostave je potrebno poleg poštnine izbranega načina dostave doplačati še polovično ceno za drugo pošiljko.

Prednaročilo

Izbrane izdelke je mogoče prednaročiti (po angleško: pre-order) še pred datumom uradne objave izdelka. Prednaročeni izdelki bodo dostavljeni, ko jih dobimo na zalogo, kliknite na želeno velikost izdelka v kolikor želite izvedeti približen datum dobave. Izdelki, ki so na voljo za prednaročilo so označeni z modrim okroglim znakom Pre-Order.