Tabele velikosti

Za lažjo izbiro prave velikosti pri nakupu vratarskih izdelkov znamke KEEPERsport si lahko pomagata s pomočjo spodaj prikazanih tabel. Če vam naročeni izdelki kljub temu ne bodo ustrezali, lahko nerabljene izdelke vrnete v 14 dneh od datuma prevzema blaga, razen v primeru tiskanega ali že uporabljenega blaga. Več o vračilih si preberite v oddelku Vračila izdelkov.

Vratarske rokavice

Izmerite od konice srednjega prsta navzdol do začetka dlani, kot je prikazano na sliki. Prosimo, vedite, da ta tabela velikosti velja predvsem za rokavice znamke KEEPERsport.

Oblačila

V spodnjh tabelah so prikazane mere za zgornje in spodnje dele oblačil znamke KEEPERsport.

  • [Translate to Slovenia:] KEEPERsport Größentabelle

    Zgornji deli

    V pogledu A so prikazane dolžine od zgornjega do spodnjega dela majic. V pogledu B so prikazane dolžine dolgih rokavov. Vse mere so prikazane v centimetrih.

Spodnji deli

V tabeli so prikazane dolžine in obsegi nog, trebuha in kolkov.

Ščitniki za kolena

Izmerite obseg kolena, kot je prikazano na sliki (približno 15cm pod sredino kolenka). Prepričajte se, da je koleno rahlo upognjeno pribl. 30° upogib. Prosimo, vedite, da ta tabela velikosti velja samo za kolenske ščitnike znamke KEEPERsport.

Ščitniki za komolce

Izmerite obseg komolca, kot je prikazano na sliki. Prepričajte se, da je komolec rahlo upognjeno pribl. 30° upogib. Prosimo, vedite, da ta tabela velikosti velja samo za ščitnike znamke KEEPERsport.