Vračilo izdelkov

V 14 dneh od prevzema blaga imate možnost vrniti izdelke oz. uveljaviti pravico do odstopa od nakupa. Personalizirano (tiskano) ali že uporabljeno blago je izključeno iz možnosti vračila in pravice do odstopa.

Pri vračanju izdelkov je potrebno upoštevati naslednje točke
1. Blago mora biti vrnjeno v roku 14 dni od dneva dostave blaga.
2. Vrnjeno blago ni rabljeno ali oprano in ga je mogoče znova prodati.
3. Blago mora biti vrnjeno v originalni embalaži, vključno z vsemi etiketami in nalepkami.
4. Originalna embalaža čevljev ne sme biti polepljena ali popisana. Škatlo čevljev vedno zavijte v drugo embalažo!
5. Stroške pošiljanja pri vračilu blaga krije vedno pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne moremo sprejeti. V primeru morebitnih dodatnih stroškov si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.
6. V primeru neupoštevanje ene od naštetih točk, si pridržujemo pravico do zavrnitve vračila blaga ali zmanjšanja vrnjene kupnine.
7. Pri kompletih ali izdelkih, pri katerih je bil prvotno uveljavljen količinski popust, se količinski popust ne upošteva več, ko se izdelki delno vrnejo. Pri vračilu kupnine za vrnjene izdelke se količinski popust preračuna na enotno ceno zadržanih izdelkov.

Vrnitev izdelkov po korakih
Prosimo, natisnite obrazec za vrnitev tukaj >> OBRAZEC ZA VRNITEV << in v celoti izpolnite ter ga priložite v paket z vrnjenimi izdelki.
• Izdelke vrnite na svoje stroške na spodnji naslov.
• Kupnino dobite vrnjeno najkasneje v 14 dneh od dneva po prejemu in pregledu blaga z enakim plačilnim sredstvom kot ste ga uporabili pri nakupu.

Naslov za vrnitev izdelkov
KEEPERsport
Hamid Mustafić
Gažon 24 f
6274 Šmarje

Direktna zamenjava izdelkov
Direktna zamenjava izdelkov ni mogoča. Prosimo, da za želeni izdelek naredite novo naročilo, ker boste tako hitreje dobili svoj izdelek.

Reklamacije
V primeru reklamacije zaradi napake izdelka, se moramo najprej obrniti na proizvajalca in ugotoviti ali je zadeva zajeta v garancijo. Zato vas prosimo, da nam pošljete nekaj podrobnih slik z natančnim opisom napake na office(at)keepersport.si. Zraven pripišite ime in priimek, številko računa in št. kupca. Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času, in pojasnili nadaljnji postopek.

Kontakt
Mail: office(at)keepersport.si