Vračilo izdelkov

V 14 dneh od prevzema blaga imate možnost vrniti izdelke oz. uveljaviti pravico do odstopa od nakupa. Personalizirano (tiskano) ali že uporabljeno blago je izključeno iz možnosti vračila in pravice do odstopa.

Pri vračanju izdelkov je potrebno upoštevati naslednje točke
1. Vrnjeno blago ni rabljeno ali oprano in ga je mogoče znova prodati.
2. Blago mora biti vrnjeno v originalni embalaži, vključno z vsemi etiketami in nalepkami.
3. Originalna embalaža čevljev ne sme biti polepljena ali popisana. Škatlo čevljev vedno zavijte v drugo embalažo!
4. Stroške pošiljanja pri vračilu blaga krije vedno pošiljatelj. Pošiljk z odkupnino ne moremo sprejeti. V primeru morebitnih dodatnih stroškov si pridružujemo pravico sorazmernega zmanjšanja vrnjene kupnine.
5. V primeru neupoštevanje ene od naštetih točk, si pridržujemo pravico do zavrnitve vračila blaga ali zmanjšanja vrnjene kupnine.
6. Pri kompletih ali izdelkih, pri katerih je bil prvotno uveljavljen količinski popust, se količinski popust ne upošteva več, ko se izdelki delno vrnejo. Pri vračilu kupnine za vrnjene izdelke se količinski popust preračuna na enotno ceno zadržanih izdelkov.

Vrnitev izdelkov po korakih
Prosimo, natisnite obrazec za vračilo tukaj >> OBRAZEC ZA VRAČILO << in v celoti izpolnite ter ga priložite v paket z vrnjenimi izdelki.
• Stroške vračila krije kupec. Paket lahko pošljete v lastni organizaciji s katerimkoli ponudnikom poštnih storitev (svetujemo vam, da izberete sledljivo dostavo) ali z našo GLS nalepko, naša storitev stane 5,00 €.
• Kupnino dobite vrnjeno najkasneje v 14 dneh od dneva po prejemu in pregledu blaga z enakim plačilnim sredstvom kot ste ga uporabili pri nakupu.

Navodila za vračilo z našo GLS nalepko
Nalepko lahko ustvarite na tej povezavi https://www.gls-returns.com/#/m/keepersport-eu (v zgornjem desnem kotu lahko spremenite v slovenščino). Izpolnite potrebne podatke in svoj naslov in ko končate postopek, boste prejeli nalepko, ki jo morate natisniti in nalepiti na paket ter dostaviti v najbližji GLS paketomat. Po prejemu in pregledu vračila vam avtomatsko znižamo znesek vračila za 5,00 €, kolikor stane storitev vračila z našo nalepko.

Navodila za vračila v lastni organizaciji
Paket lahko pošljete v svoji organizaciji pri kateremkoli ponudniku poštnih storitev na naslednji naslov (svetujemo sledljivo dostavo):
KEEPERsport GmbH
Anzengrubergasse 26
2542 Kottingbrunn
Avstrija

Direktna zamenjava izdelkov
Direktna zamenjava izdelkov ni mogoča. Prosimo, da za želeni izdelek naredite novo naročilo, ker boste tako hitreje dobili svoj izdelek.

Reklamacije
V primeru reklamacije zaradi napake izdelka, se moramo najprej obrniti na proizvajalca in ugotoviti ali je zadeva zajeta v garancijo. Zato vas prosimo, da nam pošljete nekaj podrobnih slik z natančnim opisom napake na office@keepersport.si. Zraven pripišite ime in priimek, številko računa in št. kupca. Kontaktirali Vas bomo v najkrajšem možnem času, in pojasnili nadaljnji postopek.

Kontakt
Mail: office@keepersport.si