Načini plačila

Kreditna kartica

Nakup s plačilnimi karticami je v spletni trgovini KEEPERsport.si popolnoma varen. V spletni trgovini je možno plačilo v enkratnem znesku s kreditnimi karticami Mastercard, VISA in American Express.

Za plačevanje s plačilno kartico pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje. Spletna trgovina KEEPERsport.si je opremljena z naprednim dodatnim varnostnim sistemom 3D SecureCode.

PayPal

PayPal je spletna finančna storitev, ki omogoča plačevanje z varnim internetnim računom. Podatke o bančnem računu, kreditni kartici ali debetni kartici preprosto dodate na svoj PayPal račun in jih tako povežete. To pomeni, da vaših podatkov o kreditni kartici ne dajete prodajalcu, podatke o tem ima le podjetje PayPal, ki je registrirano kot banka v EU.

PayPal deluje na osnovi bančnega računa, e-poštnega predala, osebnega gesla in zaščitne številke. Za izvedbo plačila boste z naše spletne strani preusmerjeni na stran PayPal.

Amazon Pay

Amazon Pay je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabljajo registrirani uporabniki Amazona. Plačate lahko s klikom na logotip Amazon Pay v nakupovalni košarici in že boste neposredno preusmerjeni na Amazon, kjer se prijavite s svojim uporabniškim računom pri Amazonu in naročilo dopolnili s svojim shranjenim naslovom in plačilnimi sredstvi. Več o tem na https://pay.amazon.com/

Digitalne denarnice

Digitalne denarnice omogočajo enostavno in varno nakupovanje v internetu kar z vašimi pametnimi napravami Apple ali Android. Pred prvo uporabo digitalne denarnice se morate prijaviti v vašo aplikacijo in vnesti svoje poverilnice ter povezati s kreditno ali predplačniško kartico ali PayPal računom. Ti so med samim plačilom varno shranjeni na vaši pametni napravi in se med transakcijo ne prenesejo trgovcu.

V spletni trgovini KEEPERsport.si lahko plačate z digitalnimi denarnicami Apple PayGoogle Pay in Microsoft Pay.

Nakazilo na račun

V naši spletni trgovini lahko naročilo plačate tudi z nakazilom na brančni račun in se tako izognete plačevanju s karticami. Po e-pošti boste prejeli potrditev naročila in podatke za izvedbo plačila: skupni znesek plačila, transakcijski račun in sklic plačila. Pri tem načinu plačila se lahko process dostave podaljša za 1–3 delovna dneva oz. za čas prejetja plačila na transakcijski račun podjetja KEEPERsport GmbH.

Vaše naročeno blago ne bo rezervirano pri tem načinu plačila. Če potrebujete naročeno blago nujno, vam priporočamo eno izmed drugih plačilnih sredstev.

IBAN: AT44 1700 0001 3000 8119
BIC: BFKKAT2K
Banka: BKS Bank AG
Podjetje: KEEPERsport GmbH, Anzengrubergasse 26, 2542 Kottingbrunn, Avstrija