Načini plačila

 • Kreditna kartica

  Kreditna kartica

  Sprejemamo MasterCard, VISA in American Express.

  Postopek plačevanja
  Pri tem načinu plačila vam priporočamo, da imate podatke vaše kreditne kartice pripravljene (številko kartice, datum zapadlosti, CVC kodo). Znesek naročenih izdelkov bo sprva zgolj rezerviran na vaši kreditni kartici, kar pomeni, da je denar še vedno na vašem računu. Vaša kreditna kartica bo bremenjena šele takrat, ko bomo odposlali vašo pošiljko. V kolikor vam pošiljke ne moremo odposlati (npr. blaga ni več na zalogi) se rezervacija vaše kreditne kartice samodejno razveljavi v roku 1 do 2 tednov (odvisno od ponudnika kreditne kartice)

  Varnost
  Varnost vaših osebnih podatkov je vedno naša prioritetna naloga in zato v ta namen uporabljamo najvišje varnostne standarde pri ravnanju z osebnimi podatki. Vaši podatki za plačilo so šifrirani in poslani preko varne povezave. 3D Secure program je sistem, ki vključuje tehnične specifikacije in zahteve za izdajatelje kartic, prejemnike kartic in trgovce. Poleg tega, da se za zaščito informacij o plačilni kartici med prenosom preko spleta uporablja široko podprta spletna tehnologija za kodiranje Secure Socket Layer (SSL), 3D Secure avtenticira vse vključene strani v transakciji, kar pomeni, da je za vsako transakcijo preverjena identiteta vseh vpletenih v proces, imetnika plačilne kartice, trgovca (spletno prodajno mesto) in banke.

 • PayPal

  PayPal

  PayPal je ponudnik storitev varnega plačevanja s kreditnimi karticami in bančnimi prenosi za spletne trgovine in posameznike, ki omogoča anonimno, hitro in varno spletno plačevanje v realnem času.

  Prednosti

  • Varna in preprosta uporaba
  • Hitra dostava. S strani PayPala dobimo potrdilo plačila, takoj ko stranka zaključi postopek nakupa. Zato lahko odpremimo pošiljko še isti dan (naročila oddana do 12:00).
  • Brezplačna uporaba. PayPal račun in plačila preko PayPala sta za uporabnika in kupca povsem brezplačana.

  Več o PayPalu tukaj >>

 • Nakazilo na račun

  Nakazilo na račun

  Pri izbiri plačila nakazilo na bančni račun prejemete na vaš e-naslov vse podatke za izvedbo plačila potem, ko oddate naročilo. Naročene izdelke plačate lahko preko spletnega bančništva ali preko UPN obrazca na najbližji bančni ali poštni poslovalnici z nakazilom na transakcijski račun podjetja KEEPERsport GmbH. Naročene izdelke bomo odpremili takoj, ko bo plačilo razvidno na našem transakcijskem računu.

  IBAN: SI56 3000 0000 8120 003
  Banka: Sberbank Ljubljana
  BIC: SABRSI2X

  POZOR
  Vaše naročeno blago ne bo rezervirano pri izbiri plačila predhodno nakazilo. Če potrebujete naročeno blago nujno, izberite drugo plačilno sredstvo.