Načini plačila

Kreditna kartica

Nakup s plačilnimi karticami je v spletni trgovini KEEPERsport.si popolnoma varen. V spletni trgovini je možno plačilo v enkratnem znesku s kreditnimi karticami Mastercard, VISA in American Express.

Za plačevanje s plačilno kartico pri svoji banki preverite, če je kartici, s katero želite plačati, omogočena funkcija za spletno plačevanje. Spletna trgovina KEEPERsport.si je opremljena z naprednim dodatnim varnostnim sistemom 3D SecureCode.

PayPal

PayPal je spletna finančna storitev, ki omogoča plačevanje z varnim internetnim računom. Podatke o bančnem računu, kreditni kartici ali debetni kartici preprosto dodate na svoj PayPal račun in jih tako povežete. To pomeni, da vaših podatkov o kreditni kartici ne dajete prodajalcu, podatke o tem ima le podjetje PayPal, ki je registrirano kot banka v EU.

PayPal deluje na osnovi bančnega računa, e-poštnega predala, osebnega gesla in zaščitne številke. Za izvedbo plačila boste z naše spletne strani preusmerjeni na stran PayPal.

Amazon Pay

Amazon Pay je plačilno sredstvo, ki ga lahko uporabljajo registrirani uporabniki Amazona. Plačate lahko s klikom na logotip Amazon Pay v nakupovalni košarici in že boste neposredno preusmerjeni na Amazon, kjer se prijavite s svojim uporabniškim računom pri Amazonu in naročilo dopolnili s svojim shranjenim naslovom in plačilnimi sredstvi. Več o tem na https://pay.amazon.com/

Digitalne denarnice

Digitalne denarnice omogočajo enostavno in varno nakupovanje v internetu kar z vašimi pametnimi napravami Apple ali Android. Pred prvo uporabo digitalne denarnice se morate prijaviti v vašo aplikacijo in vnesti svoje poverilnice ter povezati s kreditno ali predplačniško kartico ali PayPal računom. Ti so med samim plačilom varno shranjeni na vaši pametni napravi in se med transakcijo ne prenesejo trgovcu.

V spletni trgovini KEEPERsport.si lahko plačate z digitalnimi denarnicami Apple PayGoogle Pay in Microsoft Pay.