Kateri kroj mi najbolj ustreza?

Okusi vratarjev so si različni: to ne velja samo za blagovne znamke, vrste lateksa ali oblike, ampak tudi za tako imenovane kroje vratarskih rokavic. Da boste lažje izbirali med različnimi kroji vratarskih rokavic, smo vam pripravili preglednico le teh.

K-POWER (hibridni kroj)

Hibridni kroj združuje roll finger (Gunn Cut), ki ponuja večjo površino prstov (oviti prsti) in negativen kroj (šivi v notranjosti) za tesno prileganje prstov in izjemen občutek na žogi.

Negative Cut (notranji šivi)

Pri negativnem kroju so rokavice šivane v notranjosti rokavice, kar pomeni manjšo površino ob stiku z žogo, vendar hkrati tesno prileganje in maksimalen občutek na žogi. Negativen kroj je prva izbira mnogih profesionalnih vratarjev.

Roll Finger (Gunn Cut)

Kot že samo ime pove, je pri roll fingerju pena ovita okoli prstov, kar zagotavlja večjo površino lateksa za boljše blaženje ob stiku z žogo. Večja površina pa istočasno pomeni tudi zmanjšan občutek v prstih ob stiku z žogo.

Regular Cut (klasičen kroj)

Regularen kroj ponuja zelo udobno in tradicionalno prileganje rokavice. Obratno kot pri negativnem kroju, so roakvice šivane na zunanji strani, tako je celotna površina dlani izpostavljena stiku z žogo.

V tem pogledu ni izdelkov