Skupaj varujemo okolje
Pred oddajo spletnega naročila znova preverite naslov za dostavo. Skupaj ustvarjamo kratke dostavne poti in trajnostno zmanjšujemo emisije CO2.

Čas odpreme
Blago na zalogi bo običajno pripravljeno in odposlano v 1 do 2 delovnih dneh. Zaradi tiska športne opreme se rok odpreme lahko zavleče za nekaj dodatnih dni.

Rok dostave
Ko je pošiljka poslana, boste na e-mail naslov prejeli račun in povezavo za sledenje (od Shipclouda), nato pa bo pošiljka potovala še 2 do 4 delovne dni. V kolikor niste prejeli povezavo za sledenje, vas prosimo, da najprej preverite nezaželeno (»spam«) pošto.

Število pošiljk
Ker imamo več skladiščnih lokacij, je možno, da boste vaše naročilo prejeli v več pošiljkah ločeno. Ti podatki so praviloma navedeni že v potrditvi naročila. Na dan, ko vam bomo dejansko poslali določene izdelke vašega naročila iz enega izmed naših skladišč, boste prejeli račun samo za te poslane izdelke. Za takšne dostave ne bomo stranki zaračunavali dodatne stroške pošiljanja.

Naknadne spremembe
Po oddaji spletnega naročila, sprememba naslova ali izvedba delne dostave ni več mogoča.

Dostava v službo
V kolikor ste med dnevom v službi in nikogar ni doma, vam svetujemo dostavo paketa v službo. Pri izpolnjevanju osebnih podatkov vnesite v polje za naslov dostave, vaše ime ter naziv in naslov podjetja.

Cena
Cena dostave je odvisna od vrednosti nakupovalne košarice:
• 6,99 € za vrednosti košarice od 0 € do 29,99 €
• 4,99 € za vrednosti košarice od 30 € do 99,99 €
• 2,99 € za vrednosti košarice nad 100 €

Delna dostava
V kolikor se odločite za delno dostavo vam bomo strošek dostave zaračunali za vsako pošiljko posebej. Pri delni dostavi, vam artikle, ki so na zalogi pošljemo takoj, ostale pa, ko bodo na voljo.

Izvajalec dostave
Pošiljke dostavljamo s Pošto Slovenije in dostavno službo GLS.