Dostava

 • GLS Standard

  Slovenija

  GLS Standard

  Stroški dostave: Poštnina znaša 2,99 €. V primeru delne dostave je potrebno doplačati 2,99 €.

  Rok dostave: 2 do 3 delovne dni po tem ko je pošiljka odposlana.

  Dostava paketa: V idealnem primeru je paket dostavljen vam osebno. Nato s podpisom potrdite, da je bila dostava uspešna in da ste paket prejeli. Drug član vašega gospodinjstva lahko prevzame paket v vašem imenu. Ko nikogar ni doma, dostavljavec odpelje paket nazaj v regionalni depo in v naslednjih nekaj delovnih dneh izvede drugi in tretji poskus dostave. Če paketa ni mogoče dostaviti na naveden naslov za dostavo, dostavljavec vpraša soseda, če lahko paket prevzame za vas. Nato dostavljavec pusti obvestilo, na katerem so navedene pomembne informacije, na primer številka paketa, ime soseda in telefonska številka podjetja GLS. GLS kot ponudnik dostavnih storitev pakete dostavlja na delovne dni od ponedeljka do petka. Izvedite več na: https://gls-group.eu/SI/sl/home

  Sledenje paketa: Svojemu paketu lahko sledite po spletu, in to ob katerem koli času. Na dan odpreme paketa boste prejeli e-pošto v nemškem in angleškem jeziku, ki vsebuje številko paketa in povezavo za sledenje.

  OPOMBA: Ko prvič naročate pri nas se lahko zgodi, da dobite omenjeno e-pošto v nabiralnik vsiljena pošta. V kolikor se to zgodi, vam svetujemo, da e-pošto premaknete v nabiralnik prejeta pošta. Tako se vam naslednjič to ne bo več zgodilo.

  Dostava v službo: V kolikor ste med dnevom v službi in nikogar ni doma, vam svetujemo dostavo paketa v službo. Pri izpolnjevanju osebnih podatkov v naročilu napišite pod NASLOV DOSTAVE, ime in naslov podjetja.

 • UPS Express

  Slovenija

  UPS Express

  Stroški dostave: Poštnina znaša 14,99 €. V primeru delne dostave je potrebno doplačati 14,99 €.

  Rok dostave: 1 do 2 delovne dni po tem ko je pošiljka odposlana.

  Dostava paketa:
   V idealnem primeru je paket dostavljen vam osebno. Nato s podpisom potrdite, da je bila dostava uspešna in da ste paket prejeli. Drug član vašega gospodinjstva lahko prevzame paket v vašem imenu. Ko nikogar ni doma, dostavljavec pusti obvestilo, na katerem so navedene pomembne informacije, na primer številka paketa in telefonska številka podjetja UPS.

  Sledenje paketa: Svojemu paketu lahko sledite po spletu, in to ob katerem koli času. Na dan odpreme paketa boste prejeli e-pošto, ki vsebuje številko paketa in povezavo za sledenje.

  Dostava v službo:
   V kolikor ste med dnevom v službi in nikogar ni doma, vam svetujemo dostavo paketa v službo. Pri izpolnjevanju osebnih podatkov v naročilu napišite pod NASLOV DOSTAVE, ime in naslov podjetja.