KEEPERsport Back to Football Sale

V naši razprodaji Back to Football ti ponujamo več kot 1.000 znižanih izdelkov. Poleg rokavic in oblačil za vratarje je na voljo tudi nekaj nogometnih čevljev po zelo nizkih cenah.

Varan6 Blackout Superglue

Der Varan6 Blackout erstmalig mit dem neu entwickelten 4mm Superglue. Dieser Belag hat eingearbeiteten Gripelementen verspricht optimalen Grip bei allen Wetterbedingungen. Unser größtes Ziel bei den unzähligen Testungen war die richtige Balance zwischen Griffigkeit und Langblebigkeit zu finden. Und hier ist er: der Varan6 Blackout aus der goldenen Mitte!

Erfahre hier mehr über den gesamten Handschuh.

NIKE DayBreak Pack

Predstavljamo vratarske rokavice in kopačke iz kolekcije NIKE DayBreak Pack.

48 urni Flash SALE

V sredo 19.08.2020 in četrtek 20.08.2020 imaš možnost prihraniti neverjetnih 30%* na vse izdelke z uporabo promocijske kode 48FLASH.

PUMA Ultra

Predstavljamo vratarske rokavice in kopačke iz kolekcije PUMA Ultra.

 

PUMA Rise Up Pack

Predstavljamo vratarske rokavice in kopačke iz kolekcije PUMA Rise Up Pack.

adidas Uniforia Pack

Predstavljamo ti popolnoma nove rokavice in kopačke iz kolekcije adidas Uniforia Pack.

#KeepAtHome - Vratarji ostanemo doma

Skupaj se borimo proti širjenju koronavirusa! To obdobje ni težko samo za nas vratarje, zaposlene in podjetnike. Vse nas skrbi ta negotovost, pa vendar nas vseeno ne sme biti strah.

Grip nogavice za vratarje

Portizdrsne nogavice zagotavljajo maksimalen oprijem na igrišču za hitro spreminjanje smeri gibanja.

Vratarske rokavice Varan6 Invincible

Ponosno vam predstavljamo vratarske rokavice Varan6 iz kolekcije #InvincibleV6, rokavice, ki so bile razvite s strastjo in ljubeznijo do nogometa.

Vratarske rokavice adidas Shadowbeast

Po preporodu leta 2018 in nekaj tehničnih in barvnih posodobitvah v letu 2019 so vratarske rokavice Predator sedaj popolnoma nove in gensko spremenjene.

Božič 2019 pri KEEPERsportu

Obdarovanje je zabavno, še posebej, če lahko pri tem prihranite denar. Zato izkoristite še zadnjo priložnost v letošnjem letu in si priskrbite zalogo ali prijatelju podarite božično darilo!

KEEPERsport Cyber Week ponudba

V prihajajočem tednu bodo ljubitelji nizkih cen prišli na svoj račun. Za oboževalce vsake blagovne znamke bomo imeli ravno pravšnje popuste.