Blog #KeepItAll

Vratarske rokavice KEEPERsport Varan7 Gamechanger

Najnovejša kolekcija vratarskih rokavic znamke KEEPERsport je zdaj na voljo. Dvignite svoj nivo igre na novo raven z novimi rokavicami Varan7 Gamechanger. Kliknite tukaj za vse informacije o 5 novih silosih in 7 novih modelih zbirke Varan7 Gamechanger.

PUMA Faster Forward Pack

Vratarske rokavice in nogometne kopaöke v modri in rdeči barvi iz silosov Future in Ultra so zdaj na voljo pri KEEPERsportu.

Vratarske rokavice Varan7

Na voljo je najnovejša linija vratarskih rokavic znamke KEEPERsport. Varan7 začenja novo obdobje vratarstva. Več kot 20 let vratarskih izkušenj, zapakiranih v mojstrovino: Varan7!

Season Opening Sale

Pravočasno pred pričetkom nove nogometne sezone smo za vas pripravili enkratne popuste. V naslednjihe 3 dnevih čakajo na vas izjemni popusti na našo celotno ponudbo!

KEEPERsport Varan6 Champ King

Vratarske rokavice Varan6 Champ King ne prepričujejo samo z novim dizajnom, ampak z izredno kakovostnimi materiali in odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo.

KEEPERsport Glove Creator

Glove Creator vam ponuja edinstveno izkušnjo, od zasnove v 3D oblikovalcu, do ekskluzivne enkratne ročne izdelave in do dostave do vašega praga.

KEEPERsportov tekaški kotiček

KEEPERsport hat eine neue Ansprechperson in den Niederlanden und Belgien. Bart Tinus ist der Mann für alle Torhüter im Norden Europas.

Več kot 25.000 novih izdelkov

Razširili smo ponudbo in zdaj lahko pri nas kupite tudi športno opremo iz kategorij tek, navijaški izdelki ali prosti čas.

Čistimo zaloge

Čistimo zaloge z izbranimi kompleti vratarskih rokavic blagovnih znamk adidas, PUMA, uhlsport in HO Soccer.

KEEPERsport Back to Football Sale

V naši razprodaji Back to Football ti ponujamo več kot 1.000 znižanih izdelkov. Poleg rokavic in oblačil za vratarje je na voljo tudi nekaj nogometnih čevljev po zelo nizkih cenah.

Varan6 Blackout Superglue

Der Varan6 Blackout erstmalig mit dem neu entwickelten 4mm Superglue. Dieser Belag hat eingearbeiteten Gripelementen verspricht optimalen Grip bei allen Wetterbedingungen. Unser größtes Ziel bei den unzähligen Testungen war die richtige Balance zwischen Griffigkeit und Langblebigkeit zu finden. Und hier ist er: der Varan6 Blackout aus der goldenen Mitte!

Erfahre hier mehr über den gesamten Handschuh.

NIKE DayBreak Pack

Predstavljamo vratarske rokavice in kopačke iz kolekcije NIKE DayBreak Pack.

PUMA Ultra

Predstavljamo vratarske rokavice in kopačke iz kolekcije PUMA Ultra.

 

PUMA Rise Up Pack

Predstavljamo vratarske rokavice in kopačke iz kolekcije PUMA Rise Up Pack.

adidas Uniforia Pack

Predstavljamo ti popolnoma nove rokavice in kopačke iz kolekcije adidas Uniforia Pack.

#KeepAtHome - Vratarji ostanemo doma

Skupaj se borimo proti širjenju koronavirusa! To obdobje ni težko samo za nas vratarje, zaposlene in podjetnike. Vse nas skrbi ta negotovost, pa vendar nas vseeno ne sme biti strah.

Grip nogavice za vratarje

Portizdrsne nogavice zagotavljajo maksimalen oprijem na igrišču za hitro spreminjanje smeri gibanja.