KEEPERsport Aqua Glue je inovacija za igro vratarja v mokrih razmerah. Po neštetih raziskavah in ocenjevanju z amaterskimi in še posebej profesionalnimi vratarji smo uspeli izdelati posebno lepilo, ki lahko močno poveča oprijem vratarskih rokavic, še posebej v deževnih razmerah.

PREDNOSTI

- Izboljša oprijem vratarskih rokavic v deževnih pogojih
- Vodoodbojni učinek v močnem deževju
- Koži prijazen izdelek

Navodila za uporabo

MANJ JE POGOSTO VEČ
V obrazložitvenem videoposnetku lahko vidite kako morate postopoma nanesti majhne količine lepila Aqua Glue na vaše vratarske rokavice, odvisno od tega, koliko dežuje oz. kako mokra je igralna površina. Ne priporočamo prekomeren nanos izdelka Aqua Glue, ker morda ne boste dosegli želenih rezultatov. Začnite s količino graha in jo razmažite na vaše rokavice. Svetujemo vam, da najprej preizkusite KEEPERsport Aqua Glue na treningu, kjer lahko preizkušate, koliko lepila lahko uporabite, da izboljšate oprijem vaših vratarskih rokavic.

Pomembno

Po vsaki uporabi lepila KEEPERsport Aqua Glue morate temeljito oprati vaše vratarske rokavice, ker boste tako zagotovili, da se lateks pena vaših zvestih vratarskih rokavic ne poškoduje. Za ta namen so najbolj primerna posebna čistila za vratarske rokavice: