10 najboljših vratarskih rokavic v letu 2022

Zagotovo ste se že kdaj vprašali, katerih vratarskih rokavic največ prodamo? Ob veliki izbiri različnih blagovnih znamk in njihovih številnih kolekcijah ni lahko uganiti kateri modeli se najbolje prodajajo. V nadaljevanju si lahko ogledate naših TOP 10.

10) KEEPERsport Challenge

Model Varan7 Challenge zaseda 10. mesto med najbolj prodajanimi vratarskimi rokavicami. Te vratarske rokavice so idealne za trening, zaradi svoje trpežne lepilne pene in zelo ugodne cene. Challenge je še posebej priljubljen pri začetnikih in otrocih. Rokavice so izjemno robustne in tudi super udobne.

9) uhlsport Supergrip+

Uhlsport Supergrip+ se uvrščajo na 9. mesto na naši lestvici najbolj prodajanih. Kot že samo ime pove, je za ta model vratarskih rokavic značilen močan oprijem zaradi vbrizganih elementov oprijema v peni. Poleg klasične različice Hyperact v modri, beli in črni je na voljo tudi Hyperpink različica, ki izstopa iz množice s svojo roza in črno barvo. Poleg različnih barvnih shem je uhlsport Supergrip+ na voljo tudi v različnih krojih, kot so Reflex, Finger Surround in Negative Cut.

8) PUMA Ultra

8. mesto zasedajo vratarske rokavice PUMA Ultra. Ta model spada med najlažje rokavice na trgu, kar je zagotovo eden od razlogov, zakaj so tako priljubljene. Poleg tega ponujajo te vratarske rokavice NC in hibridno različico, izjemen oprijem, zračnost in visoko udobje nošenja.

 

 

7) rehab Extreme CG3

Najmlajša blagovna znamka v našem asortimanu zaseda 7. mesto na naši lestvici z modelom Rehab Extreme CG3. Te vratarske rokavice so na voljo v več kot 30 različnih barvnih kombinacijah, tako da se za vsak okus najde pravi model. Rehab Extreme CG3 poleg velike izbire odlikuje zelo dober oprijem in odlično razmerje med ceno in kakovostjo.

6) NIKE Vapor Grip 3

6. mesto zaseda NIKE s svojim uveljavljenim modelom Vapor Grip 3. Ta model je že veliko let na tržišču, vendar se med tem časom, razen barv ni veliko spremenilo. Zato ta model lahko samo ljubite ali sovražite. Vapor Grip 3 so priljubljene predvsem pri ljubiteljih patentiranega Grip 3 kroja z rahlim vnaprej ukrivljenim rezom na kazalcu in mezincu.

5) PUMA Future

5. mesto zasedajo vratrske rokavice prihodnosti PUMA Future. Ta model je prva izbira Jana Oblaka. Rokavice ponujajo individualno prileganje in optimalen oprijem, tudi brez zapestnega traka. Najdražji model, Future ONE Grip 1, priporočamo predvsem tistim vratarjem, ki ne prisegajo samo na odličen oprijem, ampak si želijo tudi tesno prileganje ne da bi se morali odreči svobodi gibanja.

4) uhlsport Absolutgrip

Uhlsport Absolutgrip so na 4. mestu. Z razilko kot pri modelu Uhlsport Supergrip+, ki je zasedel 9. mesto, so rokavice s lepilno peno Absolutgrip bolj prijazne do denarnic nogometnih vratarjev. To so zelo zanesljive rokavice, ki vas ne bodo pustile na cedilu, ne glede na razmere. Ta model je mogoče dobiti v številnih različicah.

3) reusch Attrakt

Na 3. mestu naše lestvice se nahajajo rokavice Reusch Attrakt. Vratarske rokavice Samirja Handanovića so si zaslužile to mesto, ker ne nudijo le visokega udobja nošenja, ampak so tudi zračne, udobne in lahke. Rokavice Reusch skoraj tradicionalno vsako leto prinašajo številne novosti na tržišče in združujejo najboljši oprijem z najsodobnejšimi tehnologijami. Prav zato je to najhitreje rastoča blagovna znamka v zadnjem letu pri nas.

2) KEEPERsport Champ

Tik za prvim mestom je model Varan7 Champ. Pri tem modelu ste lahko sigurni, da dobite profesionalno kvaliteto po dostopnih cenah. Na vratarske rokavice Varan7 Champ prisegajo številni profesionalni vratarji v Evropi in Sloveniji. Tako jih lahko občudujemo na rokah Ažbeta Juga (NK Maribor), Nejca Vidmarja (Olimpija), Davida Adama (Koper), Marka Zalokarja (Maribor). Ponosno jih lahko označimo s sloganom MADE IN EUROPE, saj jih razvijamo v Avstriji in nato proizvajamo v Ukrajini v istem obratu, kjer izdelujejo tudi adidas rokavice. Rokavice ponujajo izjemno udobje nošenja in zelo dober oprijem v različnih vremenskih pogojih. Ta model je podoben modelu adidas Predator Pro, glavna razlika je v tem, da je opremljen s klasičnim zapestnim trakom, medtem ko ga adidasov model nima.

1) adidas Predator

In številka 1 med našimi najbolje prodajanimi vratarskimi rokavicami so seveda adidas Predator. Nenazadnje temu namenjajo največ finančnih vložkov v obliki trženja in sponzorskih imen, kot so Manuel Neuer, ter Stegen, De Gea. Rokavice adidas Predator so super udobne, elastične in lahke. Na voljo so v različnih izvedbah, ki se razlikujejo po krojih, penah in kolekcijah. Ta model je na voljo tudi s peno profesionalcev URG 1.0, ki pa se zaradi svoje mehkobe in dobrega oprijema posledično hitro obrabi.