100% nepošteno

STRIKING FEAR INTO FORWARDS WORLDWIDE
Zasnovo nogometnih čevljev in vratarskih rokavic Predator so že od nekdaj navdihovala najnevarnejša bitja v naravi. Po preporodu leta 2018 in nekaj tehničnih posodobitvah v letu 2019 so vratarske rokavice Predator sedaj popolnoma nove in spremenjene. Nove tehnične lastnosti vam dajo nepravično prednost pred nasprotniki.

Sedaj jih lahko tudi prednaročite! Vaše naročilo bomo rezervirali in rokavice dostavili v obdobju med 6. in 10. februarjem 2020.

Ključne novosti

ERROR: Content Element with uid "107292" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Posebni Demonskin elementi oprijema (več kot 400!) iz silikona so nameščeni na hrbtni strani rokavice in obetajo več nadzora in moči pri odbijanju žoge z zapestjem.Promo in Pro modeli prihajajo popolnoma brez zapestnega traka! Da bi rokavice kljub temu zagotovile popolno prileganje na zapestju, je bil vhod v rokavice bistveno podaljšan.Telo iz revidiranega pletenega materiala v kombinaciji s popolnoma novo enodelno konstrukcijo obljublja še tesnejši stik z žogo na prstih. Anatomsko postavljene prožne cone na prstih in dlaneh posnemajo naravne gibe roke in zagotavljajo neomejeno svoboda gibanja za najboljši nadzor žoge.

KEEPERcast #41: Michael Ian Mills

V našem Keepercast-u #41 nam adidasov produktni vodja razkriva, kako je prišlo do razvoja novih rokavic adidas Predator GL NC. Ne prezrite tega!

Kopačke

ERROR: Content Element with uid "107830" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!