#FirstNeverFollows

Prvi nikoli ne sledi - je slogan nove kampanje blagovne znamke adidas za rokavice in kopačke iz kolekcije Mercury Pack, ki je bila oblikovana za evropsko prvenstvo v Franciji. Vratarske rokavice adidas Ace Trans Pro NC v črno-srebrni barvi so bile oblikovane tako, da zagotovijo tesno prileganje med celotno tekmo. Ace Trans je nova zbirka vratarskih rokavic za vratarje kot so Manuel Neuer, Keylor Navas, Iker Casillas, David De Gea in Petr Čech.

Podrobnosti

Brezšivni zgornji del

Revolucionarni zgornji del rokavice je izdelan brez lateksa in odvečnih šivov, kar zmanjšuje težo rokavice in jo tako naredi izredno lahko. Rokavica zagotovlja tesno prileganje med celotno tekmo.

Evo Zone Tech

Adidas je izdelal edinstven Evo Zone Tech, ki združuje dve povsem različni peni za maksimalen oprijem na prstih in boljše blaženje na preostalem delu roke.

ANTI ABRASION ZONE

Abrasion Zone je zasnovan s trikotnikom iz lateksa za zaščito dlani pred poškodbami in hitro obrabo pene, ter zagotavlja moč in fleksibilnost.

PUNCHING POWER

Punching Zone je zasnovan s izredno lahko silikonsko konstrukcijo, ki zagotavlja maksimalno kontrolo nad žogo, hkrati pa omogoča potrebno prožnost in svobodo gibanja.