Enajst najbolje prodajanih

To je naših 11 najbolj priljubljenih izdelkov

Verjetno ste se že kdaj vprašali, kateri izdelki blagovne znamke KEEPERsport so najbolj priljubljeni. Katere so najbolje prodajane vratarske rokavice? Katera vratarska oblačila so najbolj priljubljena? In katera oprema za trening? Ob dnevu vratarjev vam bomo izdali naših 11 najboljših prodajnih uspešnic.

   

ZAGOTOVITE SI SI ZGODNJI DOSTOP ZA GOALKEEPER DAY 2022!

Nakupovati pred vsemi ostalimi na Dan vratarjev? Prijavite se na naše e-obvestila in si zagotovite zgodnji dostop do najboljših izdelkov po najboljši ceni pred ostalimi!

Dodatne ugodnosti naročnokov na e-obvestila:
• posebni popusti za naročnike e-obvestil
• ekskluzivna PREDPRODAJA
• v prihodnje ne zamudite nobenih novic in POPUSTOV

11. mesto: KEEPERsport Underpants Powerpadded ¾

S podhlačami KEEPERsport Powerpadded 3/4 ste optimalno opremljeni za vratarski trening. PowerPadded oblazinjenje na bokih vas ščiti na travnatih in umetnih travnatih igriščih. Območje proti obrabi na kolenih preprečuje hitro obrabo na tej točki.

10. mesto: KEEPERsport Varan7 Champ NC Aqua

Rokavice Varan7 Champ NC Aqua so bile posebej razvite za intenzivne tekme in treninge v najbolj neugodnih in mokrih pogojih - absolutno skrivno orožje proti spolzkim žogam.

9. mesto: KEEPERsport Varan7 Premier Resist NC

KEEPERsport Varan7 Premier Resist NC nudi popolno ravnovesje med dobrim oprijemom in vzdržljivostjo s svojo 3mm Resist Claw peno, tudi na trdih igriščih in umetni travi.

8. mesto: KEEPERsport Undershorts PowerPadded

Kratke podhlače KEEPERsport Undershort Powerpadded bi morale biti del obvezne opreme vsakega vratarja. PowerPadded oblazinjenje na bokih vas ščiti na travnatih in umetnih travnatih igriščih.

7. mesto: KEEPERsport Varan7 Pro NC Gamechanger

Vratarske rokavice Varan7 Pro NC so naše najbolj udobne rokavice zahvaljujoč tesno prilegajočemu negativnemu kroju in mekhi peni na zgornjem delu rokavice.

6. mesto: KEEPERsport Glove Cleaner

Čistilo za rokavice KEEPERsport Glove Cleaner je odličen pripomoček za idealno nego vaših vratarskih rokavic. S posebnim prstnim razpršilcem za varčno doziranje.

5. mesto: KEEPERsport GK Top Regskin

KEEPERsport Training Top RegSkin je odličen izdelek za vratarski trening v dežju. Majica je udobna, lahka ter odporna na veter in vodo. Poleg tega zagotavlja mrežast material na notranji strani odlično zračnost.

4. mesto: KEEPERsport Glove Bag (white)

Torba za rokavice KEEPERsport Glove Bag je preprosta torba za shranjevanje s prostorom za najmanj dva para vratarskih rokavic.

3. mesto: KEEPERsport Varan7 Premier NC Gamebreaker

Vratarske rokavice Varan7 Premier NC so odlične vratarske rokavice za mlade in amaterske vratarje z nepremagljivim razmerjem med ceno in kvaliteto.
 

2. mesto: KEEPERsport Aqua Glue

KEEPERsport Aqua Glue je inovacija za igro vratarja v mokrih razmerah. Skrivno orožje, ki močno poveča oprijem vratarskih rokavic, še posebej v deževnih razmerah.

1. mesto: KEEPERsport Varan7 Hero NC Gamebreaker

Vratarske rokavice Varan7 Hero NC v oranžni barvi so prva izbira številnih profesionalnih vratarje, kot so Ažbe Jug (NK Maribor), Nejc Vidmar (NŠ Mura), Marko Zalokar (NK Maribor), Ivica Ivušić (NK Osijek). Pleteno telo rokavice naredi vratarsko rokavico najbolj fleksibilno rokavico doslej in se tako prilagodi vsaki roki. Ko jih boste enkrat preizkusili, se boste v njih zaljubili.