Zagotovi si ultimativni oprijem

Veš tudi sam - čeprav si si kupil kopačke za katere so ti obljubljali najboljši oprijem na katerikoli podlagi, se še vedno kdaj počutiš kot da stojiš na ledu. Ne razmišljajo tako le igralci na igrišču.

Kot vratar ne potrebuješ samo dobrega oprijema na svojih rokavicah, ampak tudi maksimalen oprijem na igrišču za hitro spreminjanje smeri gibanja, ki pa je mogoč le s specialnimi protizdrsnimi nogavicami. Prav zato veliko profesionalnih vratarjev zaupa in uporablja protizdrsne nogavice znamk kot so TAPEDESIGN, TruSox in PDX.

Celoten namen TruSox protizdrsnih nogavic je povečati oprijem v kopačkah kolikor se le da. Za to uporabljajo specialno protizdrsno tehnologijo: notranje in zunanje blazinice. Enake blazinice uporabljajo tudi v drugih športih kot so rugby, baseball ali smučanje. Notranje blazinice povežejo nogo in nogavico, zunanje pa nogavico in kopačko. Vse to omogoči, da postane noga eno s tvojo obutvijo.

TAPDESIGN je izpopolnil svojo protizdrsno nogavico v univerzalni velikosti do perfektnosti. Njihova nogavica se po zaslugi elastičnega materiala popolnoma prilega vsakemu. Pritisk, ki nastaja ob gibanju na kopačko, je enakomerno razporejen čez celotno drsno površino. Posebni zunanji gumijasti dodatki ti omogočijo izvrstno stabilnost in zelo dober oprijem.

Posebna protizdrsna tehnolgija ti omogoča prednost pred nasprotnikom v primeru nepredvidene spremebe smeri gibanja ali pospeševanja. PDX grip nogavice niso priljubljene le pri profesionalnih nogometaših, ampak tudi pri vrhunskih tekmovalcih iz zimskih in drugih športov. Na zalogi imamo vse velikosti.

Lepilni in bandažni trakovi