KEEPERBATTLE KOTTINGBRUNN - 29.06.2024

Vratarski dogodek leta, ki ga podpirata KEEPERsport & PUMA bo ponovno potekal na našem sedežu v Avstriji!

V letošnjem letu bomo organizirali samo en turnir KEEPERbattle, ki bo potekal v soboto, 29. junija 2024, na našem sedežu, KEEPERbase v Kottingbrunnu v Avstriij (približno 30 minut pred Dunajem). Tudi v letošnjem letu ne bomo organizirali turnirja v Sloveniji.

V spodnjem obrazcu ste le nekaj klikov oddaljeni od NAJ vratarskega dogodka leta. Izpolnite prijavnico in si zagotovite svoje mesto na letošnjem tekmovanju KEEPERbattle v Kottingbrunnu. Turnir se bo pričel okoli 9:00 ure. Več informacij, kot je urnik itd., boste po prijavi prejeli v prihajajočih tednih.


Lansko leto se je 74 vratarjev iz več kot 10 različnih držav tekmovalo v neposrednem dvoboju za naslov NAJ VRATARJA tekmovanj KEEPERbattle 2023. Ste iz pravega testa za zmagovalca v letu 2024?

PRIJAVNINA
Prijavnina znaša 79,95 € in vključuje udeležbo na turnirju, tekmovalno opremo znamke PUMA, vratarske rokavice znamke KEEPERsport ter promocijsko kodo za spletni nakup.

POGOJI SODELOVANJA
Nogomet je za vse in vsak ima svoje mesto v naši majhni, a posebni vratarski skupnosti :) Ne glede na to, ali ženska ali moški, amater ali začetnik, mlad ali star – vsi so dobrodošli na tekmovanju KEEPERbattle. Tudi ostali nogometaši so dobrodošli. Na turnirju sodelujejo lahko osebe starejše od 16 let. Iz pravnih razlogov, lahko osebe mlajše od 16. let sodelujeje, le ob predhodno podpisani izjavi o soglasju zakonitega skrbnika.

OBVEZNA OPREMA
Po uspešno zaključeni prijavi in plačilu prijavnine bo vsak udeleženec/ka prejel tekmovalni komplet (dres, hlačke, nogavice in rokavice). Velikost tekmovalne opreme je potrebno izbrati pri izpoljnevanju prijavnice. Tekmovalec mora tekmovati s tekmovalnim kompletom in ne sme uporabljati vrataske rokavice druge znamke. Tekmovalec mora prinesti svoje nogometne čevlje za travnato površino. Kopačke za mehke površine z železnimi klini so prepovedane! Na dan dogodka bomo udeležencem omogočili nakupovanje po promocijskih cenah v naši trgovini KEEPERbase, ki se nahaja v isti stavbi.

Nagradni sklad za KEEPERbattle 2024

Zmagovalec: 2x VIP vstopnice za tekmo Borrusie Dortmund + 5x KEEPERsport vratarske rokavice.

Poraženec v finalu: 2x VIP vstopnice za tekmo FC Red Bull Salzburg + 3x KEEPERsport vratarske rokavice.

Poraženci polfinala: Po 2x VIP vstopnice za tekmo SK Rapid Wien + 2x KEEPERsport vratarske rokavice.

Poraženci četrtfinala: Po 2x vstopnice za tekmo FC Red Bull Salzburg za tekmo lige prvakov/lige Evropa.

Poraženci osmine finala: Po 2x vstopnice za tekmo ÖFB reprezentance v ligi narodov.

LOKACIJA DOGODKA

KEEPERbattle v Avstriji poteka neposredno v “heart of goalkeeping” v naši bazi KEEPERbase. Igra se na naravni travi.

Anzengrubergasse 26, 2542 Kottingbrunn, Avstrija.