Utrinki iz KEEPERbattle 2024

V soboto, 29. junija 2024, se je KEEPERbase v Kottingbrunnu (sedež podjetja) spremenila v ultimativno bojišče za vratarje na letošnjem keeperBATTLE 2024, ki sta ga podprla PUMA & KEEPERsport. Na tem edinstvenem dogodku se je zbralo 70 vratarjev iz 7 držav, da bi pokazali svoje veščine in ljubezen do pozicije vratarja.

ZMAGOVALCI

Ti vratarji so s svojimi izjemnimi veščinami in voljo zasenčili konkurenco preostalih 70 udeležencev turnirja KEEPERBATTLE 2024! Z dih jemajočimi paradami in bliskovitimi refleksi so si zagotovili prva mesta in se zdaj lahko veselijo edinstvene izkušnje: VIP vstopnice za vrhunske nogometne tekme.

Zmagovalci:
1. mesto: Tibor Zupanič iz Slovenije
2. mesto: Dominik Lukas iz Avstrije
3. mesto: Gábor Vasas iz Madžarske

  • SPONZORSKI PARTNER: PUMA

    Tudi letos je naš partner PUMA udeležencem priskrbel eleganten tekmovalni komplet v modri barvi. Poleg tega je lahko vsak udeleženec na igrišču preizkusil povsem nove nogometne čevlje PUMA za EURO 2024.

    TUKAJ najdete kolekcijo PUMA za EURO 2024: FOREVER FASTER.

Celotna ekipa KEEPERsport se zahvaljuje številnim udeležencem in njihovim spremljevalcem za čudovit dan. Veselimo se že naslednje edicije turnirja keeperBATTLE prihodnje leto, ko bomo spet rekli:

Vratar proti vratarju.

Dragi VRATARJI, se vidimo spet naslednje leto!