keeperBATTLE Koper

keeperBATTLE Koper 2019
Verjetno najbolj zabavno tekmovanje za nogometne vratarje se bo prvič ustavilo v Kopru. V soboto 15. junija 2019 bo v novem športnem centru ob Semedelski promenadi potekal kvalifikacijski turnir letošnje turneje keeperBATTLE EuroTour 2019, kjer vas čaka veliko atraktivnih zadetkov in obramb, druženje z vratarji iz Slovenije in tujine, zabava in upamo tudi lepo vreme. Podobno kot prejšnja leta na Hrvaškem, se bo ta keeperBATTLE odvijal na mivki. Turnir omogoča KEEPERsport.

PRIJAVNINA
Prijavnina znaša 40 €. Vsakemu udeležencu bomo zagotovili najmanj 3 tekme v predhodno izžrebanem skupinskem delu tekmovanja in tekmovalni komplet KEEPERsport (glej sliko spodaj - slika je prikazana v črno-beli barvi, ker izdelki še niso na trgu) kot uradno opremo turnirja. To ni še vse! Pri oddaji spletne prijave na turnir si lahko zagotovite še popust pri nakupu vratarskih rokavic KEEPERsport Varan6 NC Supersoft.

K udeležbi vabimo vse navdušene vratarje in vratarke, starejše od 16 let. Pohitite s prijavami, ker je število prostih mestih omejeno.

NAGRADE
1. mesto: 12 x vratarske rokavice KEEPERsport Varan + *vstopnica za finale EuroTour 2019
2. mesto: 5 x vratarske rokavice KEEPERsport Varan + *vstopnica za finale EuroTour 2019
3. mesto: 3 x vratarske rokavice KEEPERsport Varan + *vstopnica za finale EuroTour 2019
4. mesto: *vstopnica za finale EuroTour 2019

*
Pomembno: Tekmovalci vseh narodnosti lahko sodelujejo na turnirju v Kopru in osvojijo nagrade, vendar se v finale EuroTour 2019 uvrstijo le štirje slovenski ali hrvaški udeleženci.

Matchoutfit

Kot že omenjeno se štirje vratarji kvalifikacijskega turnirja kvalificirajo za veliki finale, ki bo potekal v četrtek 15. avgusta 2019 (praznik) v naši centrali v Avstriji, kjer znaša skupni nagradni sklad 5.000 evrov:

1. mesto: 3.000 € (1.500 € v gotovini in 1.500 € v vrednostnih bonih)

2. mesto: 1.500 € (750 € v gotovini in 750 € v vrednostnih bonih)

3. mesto: 500 € (250 € v gotovini in 250 € v vrednostnih bonih)

keeperBATTLE? Tekme se igrajo med dvema tekmovalcema na igriščih z 2 goloma, približno 16 metrov narazen drug od drugega. Tekmovalec lahko dosegeže zadetek s strelom ali pa z metom iz roke. Zmaga tisti tekmovalec, ki prvi dosegeže pet zadetkov. Igra se napadalna in obrambna akcija, nivo nogometnih veščin pri tem ni pomemben. Profesionalec, amater ali ljubiteljski žogobrcar, vsakdo lahko premaga vsakogar. To omogoča le keeperBATTLE. Vse tekme na mivki se igrajo brez nogometnih čevlje in brez nogavic.

powered by

Facebook event