KEEPERBATTLE RIMINI - 03.06.2023

Otvoritev sezone na plaži Torre Pedrera!

V začetku junija je spet ta čas in vratarska skupnost se sreča v poletnem obmorskem letovišču Rimini, da se dokaže v neposrednem dvoboju ena proti ena. Kliknite na spodnji gumb PRIJAVI SE ZDAJ in izpolnite prijavnico in si zagotovite svoje mesto na letošnjem tekmovanju KEEPERbattle v Riminiju.

PRIJAVNINA

Prijavnina za KEEPERbattle v Riminju znaša 60 €. Prijavnina vključuje udeležbo na turnirju, tekmovalno opremo znamke HO Soccer in kosilo.

POGOJI SODELOVANJA

Nogomet je za vse in vsak ima svoje mesto v naši majhni, a zelo dobri vratarski skupnosti :)

Ne glede na to, ali ženska ali moški, amater ali začetnik, mlad ali star – vsi so dobrodošli na tekmovanju KEEPERbattle. Na turnirju sodelujejo lahko osebe starejše od 16 let. Iz pravnih razlogov, lahko osebe mlajše od 16. let sodelujeje, le ob predhodno podpisani izjavi o soglasju zakonitega skrbnika.

OBVEZNA OPREMA

Po uspešno zaključeni prijavi in plačilu prijavnine bo vsak udeleženec/ka prejel tekmovalni komplet znamke HO Soccer. Velikost tekmovalne opreme je potrebno izbrati pri izpoljnevanju prijavnice.

Tekmovalec mora s seboj prinesti lastne vratarske rokavice, ker jih ne bo dobil na kraju dogodka. Prepovedano je nastopiti brez vratarskih rokavic in z nogavicami ali drugimi vrstami obutve.

Dodatno vprašanje?

Pričetek turnirja KEEPERbattle v Riminiju je on 9:00 uri. VSE udeležence prosimo, da pridejo na prizorišče do 8:00 ure.

Če imate kakršna koli vprašanje, se lahko kadar koli obrnete na našo kontaktno osebo v angleškem, nemškem ali italijanskem jeziku:

UNTERHOLZER MARTIN
Tel: +39 340 972 4686
Email: event@keeper-sport.it

   

Druga prizorišča

Poleg Riminija sta na voljo še dve prizorišči, eno v Sloveniji in drugo v Avstriji.

V soboto 17. junija 2023 bomo organizirali tekmovanje KEEPERbattle v Kopru.

KEEPERbattle Koper

V soboto 24. junija 2023 pa bomo na sedežu podjetja v Kottingbrunnu organizirali zadnje tekmovanje KEEPERbattle v letu 2023.