Številka 1 – sveta številka vratarja

Proslavljamo tretji (neuradni) praznik vratarja. Številka ena je znana povsod kot SIMBOL nogometnega vratarja. To je dovolj dober razlog za praznovanje nepozabne "zabave" z neverjetnimi popusti v sredo 11.11.2020.

V podjetju KEEPERsport že dve desetletji oblikujemo in razvijamo najboljša oblačila za nogometne vratarje ter kakovostne vratarske rokavice. Kako si upamo to trditi? Ker naše podjetje s sedežem v Avstriji zaposluje veliko nekdanjih in še vedno aktivnih vratarjev, ki s svojimi dogoletnimi izkušnjami in neštetimi urami preživetimi na nogometnih igriščih, uporabljajo svoje znanje pri oblikovanju športnih oblačil, prilagojenih potrebam nogometnega vratarja. Prav zato so naše majice in hlače za trening, oblazinjenje podmajice in podhlače, ščitniki za komolce in kolena ter seveda rokavice Varan6, prva izbira številnih amaterksih in profesionalnih vratarjev tako v Evropi kot po svetu.

V kolikor še niste imeli vsaj enega izdelka KEEPERsport v svoji karieri, potem izkoristite to priložnosti in preizkusite najboljšo znamko za nogometne vratarje. Ali pa podarite najlepše darilo sami sebi, v kolikor ste se že prepričali v naše izdelke. Z vašo pomočjo in nakupom izdelkov KEEPERsport, lahko peljemo to zgodbo še naprej in ohranimo sanje vsakega vratarja še kako žive. Kakovostni in posebej izdelani izdelki za nogometne vratarje po dostopnih cenah. To je KEEPERsport, skupaj smo VRATARJI.

Izkoristite to priložnosti in prihranite -60%* s kodo GKD1111 na VSE izdelke znamke KEEPERsport. Vendar pozor, koda velja samo v sredo 11.11.2020 do polnoči. Vesel GOALKEEPERday.

>> Popust se odbije od priporočene cene.
>> Akcija velja do odprodaje zalog.
>> Akcijski kompleti so izključeni iz akcije.
>> Pri izdelkih, ki so že znižani za manj kot 60% se po vnosu kode popust poveča na -60%.
>> Koda ne vpliva na cene izdelkov, ki so že znižani več kot -60%.

ERROR: Content Element with uid "126058" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

NOV LOGOTIP. Nova kolekcija za vratarje.

Po dvajsetih letih in pravočasno za GoalkeeperDay bomo predstavili nov logotip. Lažji, bolj dinamičen in bolj odprt. Logotip, s katerim se lahko identificira vsak vratar. Temu v čast, smo oblikovali posebej izdelano kolekcijo za GoalkeeperDay.

Zagotovite si vratarske rokavice, tekstil za trening in tekme ali pripomočke za trening in prihranite neverjetnih 60%*!