RegSkin visokotehnološki material za vratarje

Z visokotehnološkimi materiali RegSkin boš optimalno pripravljen na vlažen do izjemno moker vratarski trening. Odslej te ​​megla, rosa in dež ne bodo več motili. Zahvaljujoč popolnemu sistemu za upravljanje vlage je zunanja stran tekstila RegSkin vodotesna in predvsem odporna na veter. Po drugi strani pa v notranjosti vedno suha in topla. RegSkin izdelki te bodo ščitili pred najbolj vlažnimi vremenskimi razmerami.

Tehnične podrobnosti:

Konec z težkimi oblačili v mokrih razmerah!
Kateri vratar ne pozna tega občutka, parada v dežju in že ves preostanek treninga nosiš s seboj nepotreben balast namočenih oblačil. Zahvaljujoč svojimi vodoodbojnim lastnostmi, tkanina ne absorbira vode ali vlage. To ti končno prihrani nadležen balast v ekstremnih vremenskih razmerah.

Training Raintop

Dežna jakna KEEPERsport Raintop je izdelana iz posebnega RegSkin materiala, ki je nepremočljiv in otporen na veter.

• RegSkin ponuja zaščito pred ekstremnimi zunanjimi vremenskimi vplivi
• Daljši spodnji del hrbta ponuja zaščito pred zunanjimi vplivi
• Ovratnik z vodoodporno zadrgo
• Elastične manšete zagotavljao popolno prileganje in udobje

GK Pants BasicPappded Regskin

Vratarske hlače z dolžino hlačnic 3/4 so izdelane iz posebnega RegSkin materiala in opremljene z lahkih penastim oblazinjem.

• RegSkin ponuja zaščito pred ekstremnimi zunanjimi vremenskimi vplivi
• BasicPadded anatomsko oblikovano penasto oblazinjenje na bokih in kolenih
• Elastičen pas z zatezno vrvico za popolno prileganje in udobje nošenja

RegSkin izdelki

Rokavice za mokre pogoje

Za deževne razmere imamo ogromno izbiro vratarskih rokavic s posebno lepilno peno. Izberi svoj model znamke KEEPERsport, reusch, PUMA ali SELLS in se pripravi na dež!

KEEPERsport Aqua Glue

Če je za tvoje vratarske rokavice res preveč mokro, imaš z lepilom Aqua Glue vedno pripravljen načrt za nujne primere. Ali jutranja rosa, dež ali sneg. Z lepilom Aqua Glue imaš popoln stik z žogo, tudi ko je mokra!