KEEPERdummy v 2 različnih izvedbah

Ne glede na to ali Alisson Becker pri Liverpoolu, Lionel Messi pri Inter Miamiju ali Kylian Mbappe pri Paris Saint Germainu – vsi trenirajo na najvišji ravni s pomočjo rekvizita za trening KEEPERsport KEEPERdummy. Optimizirajte svoj vratarski trening, rehabilitacijski trening ali ekipni trening in izbirajte med dvema različnima različicama KEEPERdummy – dvonožnim ali tradicionalnim enonožnim.

 • Trenirajte še bolj raznoliko!

  KEEPERdummy Pro

  Našo napihljivo lutko KEEPERdummy Pro smo popolnoma preoblikovali in zdaj ponuja s svojima dvema nogama še več prednosti.

  KEEPERdummy Pro, opremljen z dvema nogama, omogoča izjemno realistične treninge za vratarje, igralce in trenerje. Z svojo višino od 198 cm in širino75 cm ponuja KEEPERdummy Pro zelo realistične možnosti uporabe v treningu. Uporabili smo trpežne materiale, ki zagotavljajo boljšo odpornost na obrabo, medtem ko njegova teža od 40 kg skrbi za stabilnost pri kontaktih med vadbo.

  Noge omogočajo številne možnosti načrtovanja in izvedbe treninga. Noge lahko postavite do 110 cm narazen, kar omogoča simulacijo različnih situacij v igri. Zaradi tega je KEEPERdummy Pro nepogrešljiv pripomoček za izjemno vsestranski in učinkovit trening za vratarje, igralce in trenerje.

 • Preprostejša različica!

  KEEPERdummy

  V sodobnem treningu je KEEPERdummy že skoraj obvezna oprema vsakega trenerja. Ne glede na to, ali jih uporabljajo amaterske ali profesionalne ekipe, naše napihljive lutke je mogoče videti skoraj na vsakem igrišču.

  Lutke lahko uporabljamo pri izvajanju in uigravanju napadalnih akcij, različnih situacij v 16-meterskem prostoru, pri standardnih situacijah kot so prosti streli in koti, pri vajah koordinacije in celo pri taktičnih vajah. Ker so napihljive jih lahko zelo enostavno vzamemo s sabo na priprave in kampe.

  Tehnične lastnosti:

  • >>Višina: 205 cm
  • >>Teža: 3,6 kg
  • >>Teža v napolnjenem stanju: 8-10 kg
  • >>Premer spodnjega dela: 56 cm