NOVE ROKAVICE. NOV LOGOTIP. ISTA STRAST. ISTE SANJE.

Po dvajsetih letih smo 11.11.2020 predstavili nov logotip. Lažji, bolj dinamičen in bolj odprt. Logotip, s katerim se lahko identificira vsak vratar. Sedaj predstavljamo naš prvi izdelek z novim logotipom. Rokavice Varan6 NC LTD so naše prve rokavice pri katerih smo uporabili samo pleten material. Ta model je na voljo v strogo omejenih količinah in samo v velikostih 9, 10 in 11.

ERROR: Content Element with uid "126711" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Ali ste vedeli?

V podjetju KEEPERsport že dve desetletji oblikujemo in razvijamo najboljša oblačila za nogometne vratarje ter kakovostne vratarske rokavice. Kako si upamo to trditi? Ker naše podjetje s sedežem v Avstriji zaposluje veliko nekdanjih in še vedno aktivnih vratarjev, ki s svojimi dogoletnimi izkušnjami in neštetimi urami preživetimi na nogometnih igriščih, uporabljajo svoje znanje pri oblikovanju športnih oblačil, prilagojenih potrebam nogometnega vratarja.

Prav zato so naše majice in hlače za trening, oblazinjenje podmajice in podhlače, ščitniki za komolce in kolena ter seveda rokavice Varan6, prva izbira številnih amaterksih in profesionalnih vratarjev tako v Evropi kot po svetu. Z vašo pomočjo in nakupom izdelkov KEEPERsport, lahko peljemo to zgodbo še naprej in ohranimo sanje vsakega vratarja še kako žive. Kakovostni in posebej izdelani izdelki za nogometne vratarje po dostopnih cenah. To je KEEPERsport, skupaj smo VRATARJI.

Pravilna nega vratarskih rokavic
Za popolno učinkovitost in dolgotrajen oprijem zahtevajo vratarske rokavice pravilno nego. Še posebej pred prvo uporabo je zelo pomembno, da rokavice sperete z mlačno vodo, ker s tem odstranite ostanke mila, ki ga proizvajalci nanesejo na rokavice, da jih je mogoče dolgo časa hraniti. Šele po prvem pranju so rokavice pripravljene za prvo uporabo in maksimalen oprijem. Za več o pravilni negi >>KLIKNI TUKAJ<<