Varan7 Retro Kolekcija

Varan4 Champ RC
Varan3 Champ NC Aqua
Varan2 Champ Power
Varan1 Champ GC
 • Varan2 Champ Power

  Vratarske rokavice Varan 7 Champ Power Retro V2 predstavljajo drugi model aktualnih rokavic Varan 7 v posebnem retro dizajnu, ki nas spominja na predhoni model Varan 2.

 • Varan3 Champ NC Aqua

  Vratarske rokavice Varan 7 Champ NC Aqua Retro V3 predstavljajo tretji model aktualnih rokavic Varan 7 v posebnem retro dizajnu, ki nas spominja na predhoni model Varan 3 s peno Aqua Claw za najboljši oprijem vlažnih in mokrih pogojih.

 • Varan4 Champ RC

  Vratarske rokavice Varan 7 Champ NC Retro V4 predstavljajo tretji model aktualnih rokavic Varan 7 v posebnem retro dizajnu, ki nas spominja na predhoni model Varan 4.

 • Varan5 Champ NC

  Drugi model iz naše retro kolekcije je Varan 7 Champ NC Retro V5, ki predstavlja poseben retro dizajn, ki nas spominja na predhoni model Varan 5. Ta model vam nudi neprekosljiv oprijem v vseh vremenskih razmerah z našo peno 4mm Supreme White Claw.

KEEPERsport goes RETRO! S to novo kolekcijo želimo združiti naše oblikovalske in vratarske izkušnje zadnjih 20 let v popolnoma novo kolekcijo Varan7 Retro. V naslednjih 4 tednih bomo postopoma razkrili vse modele od Varan 6 do Varan 1. Vsak od teh modelov bo obudil spomine na prejšnje kolekcije Varan. Odštevali bomo od 6 do 1 - ostanite z nami in odkrijte brezčasno eleganco ter preverjeno kakovost, ki nas odlikuje skozi vsa ta leta. Ne oklevajte predolgo, saj je ta zbirka strogo omejena! Veselimo se, da bomo skupaj z vami pogledali v preteklost in hkrati začeli z vratarsko prihodnostjo.

 • Varan6 Champ NC

  Prve vratarske rokavice iz naše nove retro kolekcije so Varan 6 Champ NC. Model je izdelan v dizajnu naše 6. generacije rokavic Varan iz kolekcije Varan 6 Shadow Warrior. Toda ta model je veliko več kot le pogled v preteklost. Bil je skrbno preoblikovan in prilagojen našim trenutnim standardom, da bi ponudil najvišjo zmogljivost. Posebnost tega modela je uporaba naše najboljše in najmočnejše lepilne pene - 4mm Super Glue. Ta lepljiva pena vam omogoča neprekosljiv oprijem in nadzor žoge, ne glede na to, s kakšnimi pogoji se srečujete na igrišču.