Začetek novega obdobja!

Ponosno predstavljamo: Varan8 Raw Impact

Skoraj 3 leta po izdaji serije Varan7 in izjemnih 16 let po prvi kolekciji Varan vratarskih rokavic, vam predstavljamo naše popolnoma nove modele Varan8! Obljubljamo vam neomejeno ljubezen do igre vratarja, tehnološke standarde na najvišji ravni in pošteno cenovno politiko s prvimi tremi modeli vratarskih rokavic Varan8: KEEPERsport Varan8 Hero NC, Champ NC in Pro NC iz kolekcije Raw Impact!

 • VARAN8 HERO NC

  Preprosto veličastne

  Varan8 Hero NC so popolnoma na novo oblikovane vratarske rokavice, ki se skoraj v vseh pogledih razlikujejo od prej znanih modelov Hero. Cilj je bil jasen: izdelati rokavice na absolutno vrhunski ravni z uporabo najsodobnejših tehnologij in materialov.

  − Brez zapestnega traka: Varan8 so naše prve Varan rokavice brez zapestnega traka. Zahvaljujoč neprekinjenemu pletenemu materialu na hrbtni strani se rokavica idealno prilagodi roki, ne da bi izgubila stabilnost v zapestju.

  − 4mm Super White Claw: To je naša najboljša lepilna pena doslej. Kar zadeva oprijema, nismo imeli še takšne pene!

  − Anti Abrasion Zone: Na dlaneh je nameščena nova dodatna plast pene, ki ščiti peno pred odrgninami povzročenimi pri vstajanu s tal.

  − Punching Zone: Silikonsko konstrukcijo smo preoblikovali in natančno postavili na členkih za še bolj natančen nadzor pri odbijanju žoge.

 • Varan8 Champ NC

  VSESTRANSKE ROKAVICE

  Champ NC se je izkazal kot model za tipičnega vratarja, ki prisega na rokavice znamke KEEPERsport. Po eni strani združuje sodobne tehnologije s tradicionalnimi značilnostmi vratarskih rokavic. Kot vsestranski model je enako priljubljen tako pri naših profesionalcih kot tudi pri amaterjih in hobi vratarjih.

  − Soft Tech Body: Ultra lahka tkanina zagotavlja izredno zračno in prilagodljivo udobje nošenja. Ta občutek vam bo VŠEČ!

  − 4mm Supreme Claw: Ne glede na to ali peno uporabljamo na soncu ali dežju, Supreme Claw, zagotavlja neverjeten oprijem in dolgo življenjsko dobo v vseh vremenskih razmerah.

  − Anti Abrasion Zone: Na dlaneh je nameščena dodatna plast pene, ki ščiti peno pred odrgninami povzročenimi pri vstajanu s tal.

  − Elastičen trak: Trak je sestavljen iz dveh delov iz lateksa, povezanih z izjemno elastičnim vmesnim kosom in tako omogoča popolno udobje in odpravlja potrebo po nenehnem zategovanju traku.

 • Varan8 Pro NC

  KLASIČNE ROKAVICE

  Varan8 Pro NC je obvezen model za vse ljubitelje klasičnih vratarskih rokavic. Te rokavice priporočmo vsem tistim, ki se ne odločajo za sodobne in lahke rokavice iz pletenih materialov z silikonskim elementi, ampak tistim, ki raje prisegajo na nekoliko debeljše rokavice z lateksom na hrbtni strani roke.

  − Hrbtna stran iz lateksa: Dvodelna hrbtna stran iz lateksa zagotavlja občutek izjemno kompaktnega prileganja. Občutek, ki ga mora enkrat preizkusiti vsak vratar!

  − Trak za zapiranje: Tisti, ki imate radi občutek izjemne podpore v zapestju, je trak modela Pro NC iz polnega lateksa prava izbira, ker zagotavlja izjemno stabilnost in kompaktnost.

  − 4mm Performance Claw: To peno smo na novo razvili in ji vbrizgali posebne delce grafita, ki zagotavljajo dodaten oprijem v vseh vremenskih pogojih.

  − Pull Loop: Praktična vlečna zanka na vhodu v rokavico omogoča dodatno pomoč za enostavnejše nadevanje rokavice pred ali med treningom ter tekmo.