Bodite pripravljeni na zimo

KEEPERsport ColdSkin
Zima je za vratarja eden izmed večjih sovražnikov, saj je zelo težko ostati segret in fokusiran pri nizkih temperaturah, pa ni pomembno ali igrate le za zabavo ali profesionalno. Telo izkorišča toploto le za pomebnejše dele telesa, posledica tega pa je, da ostanejo roke in noge brez pravega občutka in oprijema. V takih razmerah zato ne morete dati vse od sebe, razen če si priskrbite pravilno vratarsko opremo, ki je na zimskem mrazu pri vratarju še pomembnejša kot pri igralcih na igrišču.

Razvijamo za vaš uspeh

Zavedamo se izzivov, ki jih prinaša mrzlo zimsko vreme, zato smo razvili rešitev, ki vam bo pomagala - zimsko športno perilo COLDSKIN.

Športno perilo KEEPERsport COLDSKIN je nadgradnja ANNUALSKIN kolekcije, ki športnika, zaradi vrhunske kombinacije termalnega in fleksibilnega tekstila, uspešno varuje pred mrazom. COLDSKIN kolekcijo je mogoče prepoznati preko modrih dodatkov na tekstilu. Perilo je na voljo v različnih dolžinah in po želji tudi s 3D zaščitnim oblazinjenjem.

Druga zimska oblačila

Kaj še? Mogoče oblačila za deževno vreme.

Oblačila za pomlad

Hlače za trening

S športnim perilom COLDSKIN imate popolno zaščito pred mrazom, ampak vseeno še vedno potrebujete nekaj, da oblečete čez perilo. Zato izberite med našim naborom KEEPERsport hlač za trening.