Textiles for winter

Bodi pripravljen na zimo

KEEPERsport ColdSkin
Zima je za vratarja eden izmed večjih sovražnikov, saj je zelo težko ostati segret in fokusiran pri nizkih temperaturah, pa ni važno ali igraš le za zabavo ali profesionalno. Tvoje telo izkorišča toploto le za pomebnejše dele tvojega telesa, posledica tega pa je, da ostanejo roke in noge brez pravega občutka in oprijema. V takih razmerah zato ne moreš dati vse od sebe, razen če si ne priskrbiš pravilno vratarsko opremo, ki je na zimskem mrazu pri tebi še pomembnejša kot pri igralcih na igrišču.

Razvijamo za tvoj uspeh

Zavedamo se izzivov, ki ti jih prinaša mrzlo zimsko vreme, zato smo zate razvili rešitev, ki ti bo pomagala - zimsko športno perilo COLDSKIN.

Športno perilo KEEPERsport COLDSKIN je nadgradnja ANNUALSKIN kolekcije, ki te, zaradi vrhunske kombinacije termalnega in fleksibilnega tekstila, uspešno varuje pred mrazom. COLDSKIN kolekcijo lahko prepoznaš preko modrih dodatkov na tekstilu.

Perilo lahko naročiš v različnih dolžinah in po želji tudi s 3D zaščitnim oblazinjenjem.

KEEPERsport ColdSkin PowerPadded

KEEPERsport ColdSkin UnPadded

Druga zimska oblačila

Kaj še? Mogoče oblačila za deževno vreme.

Oblačila za prihajajočo pomlad

Hlače za trening

S športnim perilom COLDSKIN imaš popolno zaščito pred mrazom, ampak vseeno še vedno potrebuješ nekaj, da oblečeš čez perilo. Zato izberi med našim naborom KEEPERsport hlač za trening.