Tiger, Spider, Panther ali Eagle, naša funkcionalna vratarska oblačila so posebej prilagojena različnim potrebam in željam vratarjev. Elegantna in stilska oblačila v kombinaciji z inovativnimi materiali in najsodobnejšimi tehnologijami bodo uresničila še tako zahtevne želje nogometnega vratarja. Seveda ne smemo pozabiti na odlično razmerje med ceno in kakovostjo, ki ga ponujajo vratarska oblačila iz hiše KEEPERsport.

NAŠI MATERIALI

Oblačila za dež >>

Oblačila izdelana z vodoodbojnim slojem lahko uporabljamo pri šibkem ali močnem dežju.

Športno perilo >>

ANNUALskin je visoko tehnološka tkanina, vedno suha, primerna vse leto v vseh vremenskih pogojih.

NEOPREN >>

NEOskin ščiti vsakega vratarja, trenerja in igralca pred mrazom, snegom in dežjem. Neopren ohranja toploto mišic, kar omogoča njihovo dobro prekrvavitev in jih varuje pred mikro poškodbami.

mokro & hladno >>

Visoko kakovostna tkanina REGskin je popolnoma nepremočljiva, zračna in na veter odporna. Posebna struktura iz mikro vlaken daje odlično zaščito pred vodo in vetrom v ekstremnih vremenskih razmerah. Uporabo oblačil iz tkanine REGskin priporočamo v mokrih in vetrovnih razmerah do temperature 15 stopinj celzija.

UNIKATNE FUNKCIJE

>> Antislip Double-Waistband

Inovativni dvojni pas zagotavlja trojno zaščito proti nadležnim zdrsom hlač. Poleg visokokakovostnega standardnega pasa z vrvico je vgrajen tudi elastičen pas na notranji strani za popolno prileganje brez zdrsa.

>> RobustPads

RobustPads ali penasto oblazinjenje iz trpežnega kevlarja je anatomsko oblikovano brez odvečnih šivov. Kevlar je trpežen material odporen na obrabo in je primeren za uporabo na trdih, peščenih in umetnih travnatih površinah.

>> FoamPads

FoamPads ali penasto oblazinjenje je anatomsko in tridimenzionalno oblikovana zaščita brez šivov. Šivi zato ne motijo in se ne morejo obrabiti ali pokati.

>> Side Flex-Zones

Na straneh naših hlač smo namestili ozke elastične okrepitve, ki nekako poudarijo telesno obliko stegen in izboljšujejo svobodo gibanja in udobje nošenja.