Off Pitch Deal

Začnite novo leto pravilno in ostanite fit!
Če morda potrebujete novo opremo za "dejavnosti izven nogometnega igrišča" potem ste pri nas na pravem mestu. Prihranite -25% na izdelke iz kategorij TEK, NAVIJAŠKI IZDELKI ali LIFESTYLE s promocijsko kodo OFF25. Izkoristite akcijo in prihranite -25% pri nakupu superg za tek, klubskega dresa ali morda majice s kapuco.

Več kot 25.000 novih izdelkov

Razširili smo ponudbo v spletni trgovini KEEPERsport.si in zdaj lahko pri nas kupite tudi športno opremo iz kategorij tek, navijaški izdelki ali prosti čas. Poleg tega ponujamo sedaj še več vratarskih rokavic in več kot 1.000 nogometnih kopačk blagovnih znamk NIKE, adidas, PUMA, Mizuno, Umbro ali Lotto. Kliknite na slike spodaj in preverite vse kategorije in izdelke.

ERROR: Content Element with uid "128520" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

KEEPERsport ostaja strokovnjak za vratarje številka 1

Kot vratar niste le eden od enajst. Biti vratar pomeni pot, veselje, solze, odgovornost, boj, varnost, bolečino, zmago, poraz, parade, napake, krivec, JUNAK. To je čista strast, ki povezuje.

Prav to strast poskušamo preslikati v svoje delo. Natančneje že 20 let. Naše poslanstvo, "vsem vratarjem na svetu ponuditi pravičen in enak dostop do najboljših vratarskih izdelkov," še zdaleč nismo dosegli.

Mi smo bili vratarji, mi smo vratarji in mi bomo vedno ostali vratarji.

Novosti iz sveta nogometa