rehab - kompleti za tekme

Kompleti rehab simbolizirajo železni ščit, ljubezen do grafitov in zapleten labirint. Kompleti so na voljo v različnih velikostih tako za najmanjšega kot za največjega vratarja.

#YourArmour

IMG_Armour

Bodite pripravljeni na velike spopade s kompletom rehab Goalkeeper Set #YourArmour, ki simbolizira ogromen železni ščit pred vašim telesom in je sestavljen iz dresa s kratkimi rokavi, kratkih hlač in nogometnih nogavic. Komplet se bo odlično ujemal z vratarskimi rokavicami rehab Extreme CG3 NC #YourArmour.

#BombTag

IMG_bomb

Komplet rehab Goalkeeper Set #BombTag je sestavljen iz vratarskega dresa s penastim oblazinjenem na komolcih. kratkih hlač in nogometnih nogavic ter simbolizira našo ljubezen do grafitov in izjemno barvitih dizajnov. Komplet se bo odlično ujemal z vratarskimi rokavicami rehab Extreme CG3 NC #BombTag.

#NoWayIn

IMG_YourArmour

Zmedite nasprotnike s kompletom rehab Goalkeeper Set #NoWayIn, ki simbolizira zapleten labirint in je sestavljen iz vratarskega dresa s penastim oblazinjenjem na komolcih, kratkih hlač in nogometnih nogavic. Komplet se bo odlično ujemal z vratarskimi rokavicami rehab Extreme CG3 NC #NoWayIn.