MCDAVID: ZAŠČITA ZA VSE ŠPORTNIKE

McDavid dizajnira in prodaja športno opremo, oblačila in zaščito za vse aktivne ljudi, kot tudi športnike. Njihovo poslanstvo je, da zmanjšajo poškodbe ter povečajo aktivnost. McDavid proizvodi so eni izmed najbolj iskanih proizvodov za vse vrste športnikov in njihovih trenerjev. Od visoko kvalitetnih protez pa vse do ozkih hlač in majic zasnovanih na najnovejši tehnologiji. McDavid proizvodi vsakodnevno pomagajo vedno večjim številu športnikov. McDavid želi pomagati športnikom, profesionalnim ter neprofesionalnim, da ustvarijo največ kar je možno in odkrijejo svoj pravi potencial, in pri tem se naj ne skrbijo za svoje poškodbe.

Marc-André ter Stegen & MCDAVID

Zaščita HexPad

Zaščita HexPad

McDavid proizvodi varujejo in zaščitijo ključne predele telesa, omogočajo lahkotno gibanje, hkrati pa ohranjajo strogo zaščito. Vrhunec športne zaščite je McDavid Hex™ tehnologija sestavljena iz ultralahkih celic v obliki šesterokotnika, ki zagotavljajo udobje za telo in zaščito za vsakega športnika. HydraVent hDc™ tehnologija skrbi za kontrolo vlage in ohranja kožo suho in telo svežo.

SHOCK DOCTOR: Ščitniki za zobe

Zaščitite svoj nasmeh in zobe s proizvodi blagovne znamke Shock Doctor. Ščitniki za zobe so prilagodljivi in zagotavljajo idealno podporo ter zmanjšajo tveganje za poškodbe zob in ustnic.

zavri & ugrizni

Ščitniki mednožja

Medicinski izdelki

ERROR: Content Element with uid "83710" and type "ksmatrix_productlist" has no rendering definition!