Obvezna oprema nogometnega vratarja

Med nami vratarji, ali ste že kdaj resno razmišljali o pogojih, s katerimi se morate ukvarjati (skoraj) vsak dan?

  • - Obrabljene vratarske rokavice
  • - Zviti in celo zlomljeni prsti
  • - Odrgnine na komolcih in bokih
  • - Trda in neurejena igrišča

Našteli smo le nekaj izzivov, s katerimi se mora vratar vedno znova spopasti. Na žalost smo tudi mi nemočni proti tem zunanjim vplivom, saj ne moremo vplivati na vremenske pogoje in kakovost nogometnih igrišč. Pri KEEPERsportu pa vam lahko ponudimo pravo vratarsko opremo, tako da se boste lahko ponovno 100% osredotočili na vašo igro!

Vratarske rokavice so vratarjev najboljši prijatelj

Torej poskrbite zanje! Kot že veste, je lateks izpostavljen ekstremnim vremenskim pogojem in zato zahteva tudi posebno pozornost izven igrišča. Posebna čistila za rokavice odstranjuje umazanijo in podaljšujejo življenjsko dobo rokavic. Roke se potijo v notranjosti rokavic, zato priporočamo uporabo GloveFresha, ki z svojo antibakterijsko formulo odstranjuje neprijetne vonjave in ohranja sveže rokavice. Za razliko od parfuma, ki neprijetne vonjave preprosto prekrije, deluje GloveFresh neposredno na bakterije, ki jih proizvajajo in jih tako pomaga odpraviti. Pršilo GloveGlu oz. lepilo za rokavice izboljšuje oprijem vratarskih rokavic, saj oživi stare rokavice in izboljša oprijem novih.

Zaščitite svoje telo pred poškodbami

Poslovite se od neprijetnih udarcev in odrgnin komolcev in kolen s pomočjo posebnih ščitnikov namenjenim za ta občutljiva mesta. S pomočjo posebnih Finger Tape trakov se boste izognili poškodbam prstov in zapestja.

Dodatna oprema