Game On Pack

GAME. ON. Vzemite žogo v svoje noge in poskrbite, da boste zmagali. Vsak trening, vsaka tekma, vsaka minuta je priložnost, da se potrudite. Game. On. vam daje moč, da kar najbolje izkoristite svojo igro, prevzamete kontrolo in si utirate pot do vrha.

Kolekcija FUTURE Z je bila razvita z enim samim ciljem: popolnoma preoblikovati nogometno obutev za izboljšanje igralnih sposobnosti najbolj dinamičnega igralca na svetu - Neymarja. Čevelj je bil razvit s prilagodljivim kompresijskim trakom FUZIONFIT+ in ponuja optimalno prijemanje in podpora gibanja pri izredno eksplozivnih gibih, ki bo vaše nasprotnike spravila ob živce.

Najnovejša generacija revolucionarne zbirke ULTRA je bila zasnovana za ustvarjanje najhitrejšega izmed vseh nogometnih čevljev. ULTRA 1.2 združuje občutek hitrosti in eksplozivno zasnovo. Odlikujeta ga prefinjen in tehnološko dovršen lahek zgornji del MATRYXEVO in podplat s tekaškim pridihom. ULTRA 1.2 je popolno skrivno orožje za dih jemajočo hitrost. Odkrijte PUMA Game On Pack.

Rokavice FUTURE Z
Kopačke FUTURE Z
Rokavice ULTRA
Kopačke ULTRA