Varan6 Champ

SPREMENI IGRO IN POSTANI PRVAK
Predstavljamo naše najnovejše rokavice Varan6 Champ iz kolekcije #GameChanger, ki so nekakšna mešanica med modeloma Varan6 Hero in Varan6 Pro. Izdelane so iz izredno prijetnega in zračnega Soft Tech Body materiala kot pri Pro modelu in na zgornjem delu je nameščena silikonska konstrukcija kot pri Hero modelu. Tudi ceno smo uspeli ohraniti v mejah normale, ker smo kljub nekaterim izboljšavama v primerjavi z modelom Pro, želeli ponuditi odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Rokavice so odlična alternativa za vse tiste, ki želijo imeti moderne rokavice s silikonom na zgornjem delu, vendar niso zanje pripravljeni plačati 80 € ali več.

Te zanima kdo od slovenskih profesionalnih vratarjev uporablja rokavice Varan6?
Nejc Vidmar (Olimpija), Marko Zalokar (ND Mura), Luka Janžekovič (Aluminij), Metod Jurhar (Celje), Luka Čadež (Triglav) in David Adam (FC Koper).

Tehnične podrobnosti

4mm Black Claw:
To je pena naših profesionalnih vratarjev, ki zagotavlja odličen oprijem, vrhunsko oblazinjenje ter odpornost na obrabo v neugodnih pogojih.

Silikonska konstrukcija:
Je vedno bolj priljubljena med vratarji in obljublja maksimalno kontrolo žoge in omogoča potrebno prožnost in svobodo gibanja.

Soft Tech Body (STB):
Prijeten in zračen Soft Tech Body (STB) material zagotavlja optimalno udobje nošenja.

Kroj rokavice:
Negativen z dodatnim lateksom med prsti ponuja tesno prileganje in maksimalen občutek na žogi.

Lateks trak:
Raztegljiva manšeta in nastavljiv lateks trak zagotavljata optimalno prileganje rokavice.

ERROR: Content Element with uid "112708" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

CYL_ KS10011-001 Varan6 Champ Gamechanger white

Dopolnite svoj izgled