Madness?... This. Is. KEEPERsport!

Prepare for glory

Pripravite se na slavo
Špartanec se ne bojuje za sebe, ampak on se bojuje za človeka, ki mu stoji ob rami. Nogometni vratar stoji med vratnicama sam, kljub temu je vedno del – če ne najpomembnejši del – svoje ekipe. Špartancu so človeški pogum, tradicija in čast vedno na prvem mestu. Šparta se nikoli ne preda ali poklekne na kolena. Špartanski duh je močen in se bojuje proti velikim vojskam in jih na koncu tudi porazi. Vratar se nikoli ne preda in nikoli ne poklekne na kolena. On nima 300 mož za boj proti 11 igralcem, kljub temu zapušča dvoboj vedno kot zmagovalec. Tako kot špartanski vojak tudi vratar ne okleva, ko se mora odpraviti na igrišče in se boriti za njegovo strast.

Lambda

Lambda
Špartanski simbol, ki ga lahko najdete tudi na večini KEEPERsportovih oblačil se imenuje lambda, to je enajsta črka grške abecede to je črka L. Špartanski vojščaki so imeli na ščitu narisano črko lambda, ki je začetnica za Lakedaimonce, takratno ime za Špartance. Lambda je sinonim moči in neodvisnosti.

Tonight we keep it all

Mi smo vratarji! Mi smo bojevniki! To kar počnemo je naša strast. Mi nismo samo proizvajalci in dobavitelji, ampak mi smo predvsem VRATARJI. Zato še kako dobro vemo, kaj naše stranke potrebujejo. In tako stojimo na koncu igrišča in gledamo sovražnika naravnost v oči. Tako na koncu prepričani v zmago s ponosom v imenu lambde zakričimo globoko iz naših pljuč: Tonight we KEEP IT ALL!