VSI MODELI KOLEKCIJE GAME OF POWER

Ste še neodločeni kateri model vratarskih rokavic je pravi za vas? Ne skrbite: tukaj boste izvedeli posebnosti vseh novih modelov kolekcije Game of Power, tako da boste lahko 100% našli popolne rokavice zase!
Nova kolekcija Game of Power vključuje 7 različnih modelov rokavic: Varan7 Hero NC, Varan7 Champ NC, Varan7 Champ GC, Varan7 Champ Power, Varan7 Pro NC, Varan7 Premier NC in Varan7 Challenge NC. Vsak model je bil prilagojen posebnim potrebam profesionalnih in amaterskih vratarjev.

 • Varan7 Hero NC

  KEEPERsport Varan7 Hero NC je naš absolutni vrhunski model. Pri tem modelu uporabljamo najboljše materiale najvišje kakovosti. Ta model uporablja večina naših profesionalcev na njihovih tekmah. Ta model je popoln, ko je treba dati vse od sebe, saj vam ponuja absolutno najboljši oprijem! Varan7 Hero je na voljo v priljubljenem negativnem kroju (NC). Ta kroj ponuja najboljši občutek pri stiku z žogo in se tesno prilega prstom.

  

 • Varan7 Champ NC

  Varan7 Champ NC spada tudi med naše najboljše modele. Mnogi profesionalni vratarji po vsej Evropi se zanašajo na ta model. Pri obdelavi je pozornost namenjena najvišji kakovosti - da lahko v rokah imate absolutno vrhunski model. Ta model združuje neverjeten oprijem in odlično udobje pri nošenju. Negativni kroj (NC) zagotavlja odličen občutek pri stiku z žogo. S tem modelom boste dobro opremljeni!

  

 • Varan7 Champ Power

  Model Varan7 Champ Power so prave vratarske rokavice za tiste, ki obožujejo hibridni kroj. Pri Varan rokavicah uporabljamo izraz Power Cut za hibridni kroj. Ta združuje roll finger, ki ponuja večjo površino (ukrivljeni prsti) in negativen kroj (šivi na notranji strani) za udoben občutek na žogi.

  

 • Varan7 Champ GC

  Z našim Roll Finger modelom Varan7 Champ GC boste naredili pravo izbiro, če imate radi ukrivljeno peno okoli prstov. Kot pove že samo ime Roll Finger, je lateks pena ukrivljena okoli prstov, kar prispeva k temu, da je površina, ki se dotika žoge, čim večja. Hkrati pomeni večja površina ohlapnejši oprijem in zmanjšan občutek kot v primerjavi z negativnimi ali regularnimi modeli.

  

 • Varan7 Pro NC

  Varan7 Pro NC je klasičen model, ki prepriča z odličnim razmerjem med ceno in kvaliteto. Varan7 Pro je na voljo v priljubljenem negativnem kroju (NC), ki vam obljublja še posebej dober občutek na žogi. Lepilna pena nudi dober oprijem in je tudi precej odporna na obrabo v suhih razmerah. Vsestransko odličen in cenovno ugoden model!

  

 • Varan7 Premier NC

  Varan7 Premier NC so popolne vratarske rokavice za trening in amaterske tekme. Pri vratarskem treningu je trpežnost pene pomembnejša od najboljšega oprijema, saj lahko s tem izboljšamo tehniko lovljenja. Pri tem modelu izstopa tudi neverjetno razmerje med ceno in kvaliteto. Ta model priporočamo vsem, ki želijo imeti dobre rokavice, vendar pri tem ne želijo porabiti preveč denarja.

  

 • Varan7 Challenge NC

  Varan7 Challenge NC so cenovno ugodne rokavice za trening in začetnike. Še posebej na številnih treningih potrebujete večje število vratarskih rokavic. Lepilna pena tega modela je še bolj odporna na obrabo in zato bolj trpežna. S posebno konstrukcijo modela Varan7 Challenge smo ustvarili odlične vratarske rokavice za otroke in začetnike.

 • Vratarske rokavice se morajo popolnoma prilegati

  POIŠČITE SVOJO PRAVO VELIKOST


  Še vedno niste prepričani, katero velikost potrebujete za svoje vratarske rokavice? Ni problema!

  Naša tabela velikosti vam bo pomagala najti pravo velikost.