Varan8 - Pure Performance

Z novo kolekcijo KEEPERsport Varan8 Pure Performance Pack vam predstavljamo naše najboljše vratarske rokavice doslej. Že v procesu razvoja, smo si za cilj postavili, izdelovati resnično odlične vratarske rokavice, ki morajo zadovoliti potrebe vsakega vratarja, ne glede ali je začetnik, amater ali nastopa na najvišjem nivoju. Veliko časa in dela smo vložili v razvoj teh rokavic, od vstopnih do vrhunskih modelov, ter jih v sodelovanju z nekaterimi profesionalnimi vratarji preizkušali na nogomtnih igriščih po Evropi. Ta kolekcija Varan8 vratarskih rokavic uteleša bistvo vratarja: čisto predstavo.

Izbirate lahko med različnimi modeli, kroji in penami: Hero NC, Champ NC, Champ Power, Pro NC, Pro GC, Premier NC, Challenge NC & Zone RC. Pridružite se naši skupnosti vratarjev in zaupajte rokavicam, ki so jih oblikovali vratarji za vratarje. Začutite čisto predstavo in bodite pripravljeni držati zmago v svojih rokah!

Rokavice bodo na tekmah Prve lige Telemach nosili naši vratarji, kot so Ažbe Jug, Matevž Vidovšek, Marko Zalokar, Samo Pridgar in številni drugi vratarji.

PURE PERFORMANCE - FOCUS ON WHAT MATTERS!

 • VRHUNSKI MODEL

  HERO NC

  KEEPERsport Varan8 Hero NC predstavlja prelomnico v evoluciji Varan vratarskih rokavic. V primerjavi s prejšnjim modelom izstopa s popolnoma novim dizajnom in inovativnimi tehnologijami, ki zmogljivost vratarskih rokavic dvignejo na novo raven. Varan8 Hero je že od modela Raw Impact na voljo brez zapestnega traka. Zahvaljujoč neprekinjenemu pletenemu materialu na hrbtni strani se rokavica popolnoma prilagodi vratarjevi roki, ne da bi pri tem zmanjšala stabilnost zapestja.

  Izboljšana pena Super Glue z izboljšanimi oprijemnimi elementi nudi maksimalen oprijem v vseh vremenskih razmerah.

  KEEPERsport Varan8 Hero NC je odlična izbira za vratarje, ki iščejo brezkompromisno zmogljivost in maksimalno udobje.

 • VSESTRANSKI MODEL

  CHAMP NC

  KEEPERsport Varan8 Champ NC je popolna rokavica za vse vratarje, ki iščejo udoben, vsestranski in visoko zmogljiv model.

  Združuje sodobne tehnologije s tradicionalnimi preferencami in je izjemno priljubljen med profesionalci, amaterji in hobi vratarji. Pašček z dvema deloma iz lateksa in elastičnim vmesnim delom se popolnoma prilagodi zapestju in preprečuje nadležno zategovanje med tekmo.

 • POPOLN HIBRIDNI MODEL

  CHAMP POWER

  KEEPERsport Varan8 Champ Power postavlja nove standarde glede oprijema, prileganja in udobja. Tako imenovana Power različica modela Varan7 je bila popolnoma prenovljena.

  Skozi izkušnje zadnjih nekaj let in s prizadevanji, ki smo jih vložili v razvoj tega modela smo razvili popoln hibridni kroj, ki združuje bistveno večjo lovilno površino z občutkom tesnega prileganja za neverjeten občutek na žogi.

 • KLASIČNI MODEL

  PRO NC

  KEEPERsport Varan8 Pro NC so primerne za ljubitelje klasičnih vratarskih rokavic. Izdelane so iz klasičnega reliefnega lateksa, zaradi česar je ta model nekoliko debelejši in bolj stabilen.

  Na hrbtni strani so rokavice tradicionalno izdelane iz lateksa in ne iz silikona, kar ponuja neprimerljivo udobje in odličen nadzor pri odbijanju žoge z zapestjem.

 • Roll Finger model

  PRO GC

  KEEPERsport Varan8 Pro GC združuje prednosti modela Pro NC z inovativnim Roll Finger krojem, kjer je pena ukrivljena okoli prstov s dodatno peno na konicah prstov. Rezultat tega je rokavica, ki ponuja tako povečano lovilno površino kot popolno blaženje za posebej močne strele.

 • Nepremagljivo razmerje med ceno in kakovostjo

  Premier NC

  KEEPERsport Varan8 Premier NC je popolna rokavica za tiste vratarje, ki iščejo sodoben model iz pletenega materiala za trening z odličnim razmerjem med ceno in kakovostjo. Zaradi dobrega oprijema in izredno mehke spominske pene na hrbtni strani je ta model izredno udoben in primeren za trening, hobijske vratarje in otroke.

 • Za trening

  CHALLENGE NC

  KEEPERsport Varan8 Challenge NC so idealne rokavice za trening za tiste vratarje, ki iščejo preproste in cenovno ugodne rokavice. Ta model je izrdeno lahek in udoben, ter vam omogoča, da se popolnoma osredotočite na trening.

 • POPOLN VSTOPNI MODEL

  ZONE RC

  KEEPERsport Varan8 Zone RC so idealne vratarske rokavice za začetnike in rekreativne vratarje, ki prisegajo na preproste rokavice po odlični ceni. Regularen kroj obljublja večjo površino oprijema in sproščen občutek pri nošenju.