VODNIK ZA VRATARSKO OPREMO

Ali že vrsto let stojite med vratnicama ali ste novi v vratarskem svetu? V tem blogu boste izvedeli vse o potrebni opremi sodobnega nogometnega vratarja! Pokazali vam bomo, kateri izdelki in pripomočki so bistveni za vratarja v letu 2024 in kakšne koristi boste imeli od njih.

Vratarske rokavice - najbolj pomembna stvar

So bistvo vsakega vratarja in nedvomno najpomembnejši del opreme. Ko iščemo idealne vratarske rokavice, so ključni nekateri kriteriji:

− Na kakšni podlagi igrate na treningih ali tekmah?
− Kakšen proračun imate za svoje vratarske rokavice?
− Katere tehnične podrobnosti so za vas pomembne pri izbiri rokavic?
− Kateri vizualni elementi so za vas še posebej pomembni?

Vratarske rokavice KEEPERsport Varan7 ponujajo najboljšo rešitev za vse potrebe in ponujajo odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

DODATKI - ZA PRAVILNO NEGO

Izdelki za nego, torbe za shranjevanje, sodobni vratar navdušuje predvsem s svojo pozornostjo do podrobnosti. Največjo pozornost moramo nameniti vratarskim rokavicam, da bi te ostale brezhibne in nam ponujale najboljši oprijem v vratarskem vsakdanu. Pokazali vam bomo, katere izdelke potrebujete kot vratar, da boste lahko v koraku s časom!

Funkcionalna oblačila - NAJBOLJŠA ZAŠČITA

V povprečju se vratar med treningom vrže na tla okoli 150-krat. Če potem upoštevamo, da vratar v povprečju opravi tedensko tri treninge in tekmo ob koncu tedna, si lahko približno predstavljate, kakšnim obremenitvam so izpostavljeni boki ali komolci. Zato je prava zaščita za vratarje še toliko bolj pomembna! Ne dovolite, da se zgodi, da vam odrgnine ali poškodbe, ki se jim je mogoče izogniti, preprečujejo udeležbo na treningu.

Zgornji deli - nepogrešljivi za trening

Čez funkcionalno perilo priporočamo tudi pravi zgornji del, ki po eni strani ščiti funkcionalno perilo pred prehitro obrabo, po drugi strani pa ponuajo dodatno zaščito pred mrazom v deževnih razmerah.

Spodnji deli - ščitijo boke in kolena

Kompleti - postanite vidni na stadionu

Kids/Junior - vse za naše najmlajše