-30% FINAL DEAL:

Nova kolekcija: adidas Predstrike

Predstavljamo vam najnovejšo Predator kolekcijo: adidas Predator Pro Predstrike.

Proslavite konec leta s popolnoma novimi vratarskimi rokavicmi in kopačkami Predator v rdeči in rumeni barvi. Rokavice in kopačke so oprmeljene s novo in strateško postavljeno 3D dimenzionalno silikonsko konstrukcijo, ki obljublja še natančnejši dotik na žogi.

Med drugimi zaupajo izdelkom Predator vratarji svetovnega razreda kot so Manuel Neuer, Emiliano Martinez in Aaron Ramsdale.

 • adidas Predator Pro

  Predstavljamo vam nove rokavice adidas Predator Pro Predstrike. Rokavice so bile nekoliko izboljšane, vhod v rokavico je nekoliko krajši, kar daje rokavici udobnejši občutek nošenja.

  Na hrbtni strani je nameščena nova High Definition Grip silikonska konstrukcija, ki obljublja še boljši nadzor in natančnost pri odbijanju žoge. Na palcih je uporabljena tehnologija Thump Wrap, ki zagotavlja še večjo površino lateksa na žogi.

  Opremljene so s peno URG 2.0, ki jo adidasovi strokovnjaki priporočajo za tekme in treninge na vseh podlagah in v vseh vremenskih razmerah.

 • adidas Predator Prestrike

  Doživite najlažje nogometne čevlje Predator, ki so bile kadarkoli razvite.

  Z ožjim krojem v primerjavi s prejšnjim modelom, postavlja ta čevelj nove standarde v okretnosti in zmogljivosti na igrišču.

  Tehnologija Strikeskin omogoča nnajboljši nadzor nad žogo. Ta inovativna tehnologija omogoča natančno kontrolo žoge in izboljša tehniko streljanja, tako da lahko dominirate v igri z impresivno natančnostjo.