-30% FINAL DEAL:

Shadowbeast: Mutacija Predator rokavic

DOMINATE THE GAME, YOUR BOX, YOUR RESULT.
Najbolj strašljive vratarske rokavice doslej! Po preporodu leta 2018 in nekaj tehničnih in barvnih posodobitvah v letu 2019 so vratarske rokavice Predator sedaj popolnoma nove in "gensko" spremenjene. Nekaj več kot 400 silikonskih elementov na hrbtni strani izžarevajo čisto agresivnost in brutalno moč.

Tehnične lastnosti

ERROR: Content Element with uid "106582" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

Demonskin
Posebni elementi oprijema (več kot 400!) iz silikona so nameščeni na hrbtni strani rokavice in obetajo več nadzora in moči pri odbijanju žoge z zapestjem.

Brez zapestnega traka
Rokavice prihajajo popolnoma brez zapestnega traka! Da bi rokavice kljub temu zagotovile popolno prileganje na zapestju, je bil vhod v rokavice bistveno podaljšan.

360 Design – 360 Control
Telo iz revidiranega pletenega materiala v kombinaciji s popolnoma novo enodelno konstrukcijo obljublja še tesnejši stik z žogo na prstih. Rokavice zagotavljajo tako najboljši oprijem in nadzor žoge.

Neomejena svoboda gibanja
Anatomsko postavljene prožne cone na prstih in dlaneh posnemajo naravne gibe roke in zagotavljajo neomejeno svoboda gibanja za najboljši nadzor žoge.

Izdelki

Te zanima mnenje naših strokovnjakov?

Naši strokovnjaki za vratarske rokavice so s svojim osebnim in iskrenim mnenjem analizirali rokavice Predator GL Pro NC:

ERROR: Content Element with uid "106594" and type "ksmatrix_tilesslider" has no rendering definition!

„Ko sem prvič slišal za koncept, sem bil skeptičen. Končni izdelek je res izjemen. Adidas govori resnico, ko govori o mutaciji vratarskih rokavic, ki niso primerljive z dosedanjimi vratarskimi rokavicami brez zapestnega traka. Zame predstavljajo nove Predator rokavice eno ligo višji nivo od podobnih rokavic."

- Martin Krenn,
Izvršni direktor

„Menim, da so to trenutno najboljše rokavice brez zapestnega traka in izjemno udobnim prileganjem na trgu. Všeč mi je izjemno tesno prileganje, nevaren videz silikonskih elementov in kako izredno lahke so rokavice. Bodite pripravljeni prebuditi zver v sebi."

- Hamid Mustafić,
Vodja izpostave za Slovenijo